Απεβίωσε ο πρ. Δήμαρχος Κορωπίου Π. Παπαγιαννόπουλος. Το “αντίο” του Γιάννη Πρόφη

“ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΠΕΤΡΟ !

Οδυνηρή η είδηση. Ο Πέτρος Παπαγιαννόπουλος, πρώην Δήμαρχος Κορωπίου μας αποχαιρέτησε χθες για πάντα. Διέθετε πολλές αρετές και σε γενικές γραμμές ωφέλησε τον τόπο.

Ήταν εργατικός, οξυδερκής, αποφασιστικός και γενναιόδωρος, πράγμα που εκτιμήθηκε πολύ από τον κόσμο. Όπως όλοι μας, είχε κι αυτός τα ελαττώματά του. Το ελάττωμα όμως που παραδόξως εμφάνισε προς το τέλος της καριέρας του, ήταν η αλαζονεία που με την πάροδο του χρόνου αυξανόταν και τον οδήγησε σε μιαν εκλογική ήττα, που δεν του άξιζε. Παρόλα αυτά η ζυγαριά κλίνει υπέρ του, φορτωμένη με πολλά έργα που θα τα θυμόμαστε.

Συλλυπητήρια σ’ όλους τους δικούς του και ιδιαίτερα βέβαια, στην αγαπητή απ’ όλους, σεμνή και ευγενική σύζυγό του Αφροδίτη, που βρισκόταν αδιαλείπτως μαζί του όλα αυτά τα χρόνια της έντονης δραστηριότητάς του.

Πέτρο, να είσαι βέβαιος ότι από το πέρασμά σου στον Δήμο μας, άφησες ανεξίτηλο στίγμα για πολλούς αιώνες. Σου θυμίζω μια φωτογραφία μας από τα παλιά, μαζί με αγαπητούς φίλους, για να θυμάσαι και να θυμόμαστε τα νιάτα μας. Καλό σου ταξίδι Πέτρο. Ένα παράπονό μου από σένα δεν πρόλαβα να στο πω. Θα στο πω εν καιρώ. Αλλά πάντα θα σε θυμάμαι με αγάπη”

Γιαννης Πρόφης (ανάρτηση στο fb)

 

Categories