Δηλώσεις των δημάρχων Σαρωνικού Πέτρου Φιλίππου και Μαντουδίου Γιώργου Τσαμπουρνιώτη για την παράδοση ζωοτροφών στους κτηνοτρόφους της Στροφιλιάς και διπλανών χωριών της περιοχής του Μαντουδίου (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δηλώσεις των δημάρχων Σαρωνικού Πέτρου Φιλίππου και Μαντουδίου Γιώργου Τσαμπουρνιώτη για την παράδοση ζωοτροφών στους κτηνοτρόφους της Στροφιλιάς και διπλανών χωριών της περιοχής του Μαντουδίου.

Στους κτηνοτρόφους της Στροφιλιάς και διπλανών χωριών της πυρόπληκτης περιοχής του Μαντουδίου παραδόθηκαν οι ζωοτροφές που μετέφερε κλιμάκιο του δήμου Σαρωνικού, με επικεφαλής τον δήμαρχο Πέτρο Φιλίππου. Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για την 2η αποστολή βοήθειας προς τις πληγείσες από την πυρκαγιά, περιοχές της βόρειας Εύβοιας.

«Ο δήμος Σαρωνικού σε συνεργασία με την Αλληλεγγύη μεταφέρει ζωοτροφές για τους κτηνοτρόφους. Ευχόμαστε στους ανθρώπους να αντέξουν και με το καλό να επανέλθουν στην πρότερη ζωή γιατί την κτηνοτροφία την χρειαζόμαστε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κος Φιλίππου απευθυνόμενος στον δήμαρχο Μαντουδίου, Γιώργο Τσαμπουρνιώτη.

Ο δήμαρχος Μαντουδίου, Γ. Τσαμπουρνιώτης, από την πλευρά του ευχαρίστησε θερμά τον δήμαρχο Σαρωνικού για την αποστολή βοήθειας και τόνισε:
«Ευχαριστούμε πολύ τον δήμο Σαρωνικού και προσωπικά τον δήμαρχο, τον κο. Φιλίππου, γιατί παρά την πυρκαγιά που είχε δίπλα στον δήμο του βρέθηκε σήμερα εδώ και μας παρέχει αυτή την σημαντική βοήθεια, γιατί οι άνθρωποι εδώ έχουν πραγματική ανάγκη. Αισθανόμαστε πολύ συγκινημένοι κι ευχαριστούμε»

Παρακολουθείστε το βίντεο με τις δηλώσεις


Από το Γραφείο Τύπου

 

 

Categories