Συνεργασία ‘ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ’ και Paraktios.gr για την μετάδοση των εκδηλώσεων στο Δ. Σαρωνικού

Την ζωντανή μετάδοση και βιντεοσκόπηση των εκδηλώσεων του Δήμου Σαρωνικού που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων “ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ – ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 21” αποφάσισε ομόφωνα το ΔΣ του ΝΠΔΔ ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ  υπό την αιγίδα του οποίου υλοποιείται το πρόγραμμα. Προυπόθεση, να εξασφαλίζεται η σύμφωνη γνώμη των διοργανωτών ,καλλιτεχνών και να μην προσβάλλονται δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

Η μετάδοση και η αποθήκευση των βιντεο των εκδηλώσεων θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ YOUTUBE ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ στον πιο κάτω σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/channel/UCTpfYZuL9aFee-vWKJejxOg

Η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ  Δήμητρα Ράπτη στην οποία ανήκει η πρωτοβουλία της  συνεργασίας με τον Paraktios.gr,  ανακοίνωσε την απόφαση με δημόσια ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του facecebook του Δήμου Σαρωνικού καθώς και κατά τον χαιρετισμό της στην εκδήλωση-αφιέρωμα για τον Ιωάννη Καποδίστρια που έγινε στις 14/8 στο θεατράκι της Π.Φώκαιας.

Η Συγκεκριμένη εκδήλωση είναι η πρώτη που μεταδόθηκε με live streaming στο κανάλι του Δήμου Σαρωνικού και μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο video που ακολουθεί και ξεκινάει με τον χαιρετισμό της νέας Προέδρου του “ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ”  Δήμητρας Ράπτη, η οποία υπογράμμισε την σημαντική και ουσιαστική συμβολή του  προκατόχου της Νίκου Πουλόπουλου και της Τίνας Κατσούλη, πρώην συντονίστριας των εκδηλώσεων, στην εκπόνηση και υλοποίηση του προγράμματος.

 

 

Οι εκδηλώσεις που θα μεταδίδονται με live streaming θα ανακοινώνονται εγκαίρως και από την ιστοσελίδα Paraktios.gr

ΕΠΟΜΕΝΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ: Σάββατο 28/8- 21:00. “ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ” – Θεατράκι Π.Φώκαιας από το ΚΑΝΑΛΙ ΥΟUTUBE του Δήμου Σαρωνικού https://www.youtube.com/channel/UCTpfYZuL9aFee-vWKJejxOg

 

 

 

Categories