Δέκα ευρώ το τεστ για τους ανεμβολίαστους

Η κυβέρνηση ανακοινώνει σήμερα τα φθινοπωρινά μέτρα για τον κορονοϊό έχοντας βάλει στο στόχαστρό της του ανεμβολίαστους συμπολίτες μας που θα κληθούν να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να μπουν σε κλειστούς χώρους.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, λίγες ώρες πριν ανακοινωθεί το νέο πλαίσιο, έδωσε μια πρόγευση αναφέροντας (MEGA) πως οι συμπολίτες μας που δεν έχουν εμβολιαστεί θα είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλονται σε «τεστ 48 ωρών rapid ή μοριακό» για να συμμετέχουν σε ορισμένες δραστηριότητες και ερωτηθείς για το κόστος τόνισε «ότι θα είναι της τάξης των 10 ευρώ» παραπέμποντας στις τελικές αποφάσεις που θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας.

Δείτι το βίντεο ΕΔΩ
Στο περιθώριο...
Ο κυβερνητικός αξιωματούχος έδειξε πως η κυβέρνηση έχει εξαντλήσει την προσπάθεια να πείσει τους συμπολίτες μας που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο.

«Δεν μπορούμε να εξαντλούμαστε σε αέναο διάλογο. Θα τους παραπέμπουμε στους επιστήμονες αλλά πρέπει να λάβουμε μέτρα» ανέφερε χαρακτηριστικά και έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας. «Θα υπάρχουν μεγαλύτεροι βαθμοί ελευθερίας για όσους έχουν εμβολιαστεί.

Για παράδειγμα σε έναν κλειστό χώρο εστίασης εκεί, δηλαδή, που η μάσκα δεν μπορεί να σε προστατέψει, εκεί θα μπορούν να πηγαίνουν μόνο όσοι έχουν εμβολιαστεί ή με πιστοποιητικό νόσησης».

Categories