Κ. Μακρής, πρόεδρος ΝΟΣ : ‘Η ομάδα μπήκε σε ρυθμούς προπονήσεων, ιδρύουμε τμήμα ρυθμικής γυμναστικής’.

Μακρής: «Η ομάδα μπήκε σε ρυθμούς προπονήσεων, ιδρύουμε τμήμα ρυθμικής γυμναστικής»
Δηλώσεις παραχώρησε ο Πρόεδρος του Ναυταθλητικού Ομίλου Σαρωνίδας.

Ο κ. Κωνσταντίνος Μακρής είπε τα εξής:
«Ξεκινήσαμε σήμερα την πρώτη μας επίσημη ημέρα προπονήσεων, κάναμε τον Αγιασμό και ουσιαστικά μπήκε σε ρυθμούς προετοιμασία η ομάδα μας. Δεδομένου πως στις 14 Σεπτέμβρη είναι ο αγώνας Κυπέλλου και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για εκείνον.

Από 1/9 ξεκινούν και τα τμήματα των Ακαδημιών τις προπονήσεις, λαμβάνοντας πάντα τα υγειονομικά μέτρα που έχει επιβάλλει η Πολιτεία. Ελπίζουμε πως τα παιδιά θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα που έχουμε κάνει, έχοντας συμμετοχή και οι γονείς, ώστε να μην είναι απομακρυσμένα από τον αθλητισμό που είναι αρκετά σημαντικός. Άλλωστε, μέσα από τον αθλητισμό αναπτύσσεται και το σώμα, αλλά και το πνεύμα τους.

Κάνουμε και μια νέα προσπάθεια, ιδρύοντας τμήμα ρυθμικής γυμναστικής. Επομένως, ελπίζουμε πως έτσι θα καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες των γονέων, όσον αφορά τα αθλήματα της καλαθοσφαίρισης και της γυμναστικής. Θα τηρούμε τις προδιαγραφές που θέτει η νομοθεσία, με προπονητές αναγνωρισμένους. Στα πλαίσια αυτά δουλεύουμε και θα συνεχίσουμε αδιάκοπα, στο άθλημα της ρυθμικής, ενώ σε άλλο πλάνο θα ενταχθεί και η αντισφαίριση».

Ο κ. Μακρής μίλησε και για την Προεδρία του συλλόγου, καθώς και την εμπιστοσύνη που έλαβε:
«Είναι μεγάλη μου τιμή να με επιλέξουν ως συνεχιστή τους, άνθρωποι που βρίσκονται επί χρόνια στο σύλλογο. Θα προσπαθήσω και ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους. Το όραμά μας αφορά το να είναι ο ΝΟΣ ένας οργανωμένος σύλλογος, ο οποίος θα φροντίσει να κρατήσει τους νέους στην περιοχή τους. Παράλληλα θα προσπαθήσουμε να τον φτάσουμε, όσο το δυνατόν ψηλότερα, στα πρωταθλήματα που θα συμμετάσχουμε».

Categories