Εισαγγελία: Διακίνηση ναρκωτικών από κοινού στην πρώην παίκτρια ριάλιτι και στον σύντροφό της για τα οκτώ κιλά κοκαΐνης

Ποινική δίωξη για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από κοινού ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στην πρώην παίκτρια ριάλιτι και στον σύντροφό της στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν 7,8 κιλά κοκαίνης. Στον άνδρα ασκήθηκε επίσης δίωξη και για βία κατά υπαλλήλων καθώς προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ., κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών για διακίνηση κοκαΐνης, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου Αθηνών και των Νοτίων Προαστίων, «εντοπίστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι» και «πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση».

Παίρνει την υπόθεση πάνω του

Ο δικηγόρος του άνδρα που συνελήφθη μαζί με την παίκτρια ριάλιτι επισημαίνει ότι η παίκτρια ριάλιτι δεν είχε γνώση για τη μεταφορά της ποσότητας εξηγώντας πως «στα πλαίσια της εξαρτήσεώς του από τοξικές ουσίες και του χρέους που είχε απέναντί στον προμηθευτή του, υποχρεώθηκε ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνος του χωρίς κανέναν συνεργό στην μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε».

Την ίδια ώρα, ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορούμενης προειδοποίησε ότι θα χρησιμοποιήσει όλα τα νόμιμα μέσα, καθώς «τις τελευταίες ώρες παρατηρούμε ότι λαμβάνει χώρα επανειλημμένη αναφορά του ονόματος και της εικόνας της εντολίδος μας, συνοδεία πλήθους ανακριβών πληροφοριών».

ΕΛ.ΑΣ.
Θυμίζουμε πως στην επιχείρηση της αστυνομίας συνολικά κατασχέθηκαν:

ποσότητα κοκαΐνης βάρους -7.827,1- γραμμαρίων
ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
το χρηματικό ποσό των -5.050- ευρώ
Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
δίκυκλη μοτοσυκλέτα
Τρεις συσκευές κινητής τηλεφωνίας

efsyn.gr

Categories