Εμπλοκή και πάλι στις σχέσεις ΚΟΥΡΟΥ και Δήμου Σαρωνικού. Η Διοίκηση καταγγέλλει τη δημοτική Αρχή Φιλίππου.

Εμπλοκή και πάλι στις σχέσεις “ΚΟΥΡΟΥ” και Δήμου Σαρωνικού για τη χρήση των εγκαταστάσεων του κλειστού Γυμναστηρίου Αναβύσσου  “Κυριάκος Κότταρης”. Στο “παρά πέντε” της έναρξης λειτουργίας, η Διοίκηση του “ΚΟΥΡΟΣ” καταγγέλλει τη δημοτική Αρχή Φιλίππου για “κατάφορη εχθρότητα και αδικία με την οποία αντιμετωπίζει το σωματείο από την ανάληψη της δημοτικής αρχής” με αποκορύφωμα το πρόγραμμα ωρών προπόνησης και αγώνων του ΝΟΣ. Το πρόβλημα που δημιουργείται είναι αρκετά σοβαρό καθώς ο ΝΟΣ έχοντας εξασφαλίσει -από τον Δήμο – ώρες , έχει προχωρήσει σε δημιουργία τμήματος  ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ με ανάλογες εγγραφές που συνεχίζονται και σήμερα. Μία δύσκολη εξίσωση που πρέπει ο Δήμος Σαρωνικού να επιλύσει.

Δείτε το ΔΤ-Καταγγελία της διοίκησης του ΚΟΥΡΟΥ:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή Φιλίππου για την κατάφορη εχθρότητα και αδικία με την οποία αντιμετωπίζει το σωματείο μας από την ανάληψη της δημοτικής αρχής μέχρι σήμερα και με αποκορύφωμα το πρόγραμμα ωρών προπόνησης και αγώνων των δύο κλ. γυμναστηρίων και συγκεκριμένα:

1.Αποβάλλει από τις εγκαταστάσεις του κλ γυμναστηρίου Κ.ΚΟΤΤΑΡΗΣ το τμήμα βόλεϊ του σωματείου μας ,το οποίο κατέχει την Αθλητική αναγνώριση της ΓΓΑ συμμετέχοντας στο επίσημο πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑ και ως εκ τούτου έχει το δικαίωμα χρήσης των εγκαταστάσεων, δεν μας παραχωρεί τις απαραίτητες ώρες προπόνησης και αγώνων, εξυπηρετώντας τις υποτιθέμενες ανάγκες του σωματείου ΝΟΣ.

2.-Παραχωρεί παρανόμως στο σωματείο ΝΟΣ ώρες προπόνησης στο κλ. γυμναστήριο Γυμναστικής χωρίς αυτό να κατέχει αθλητική αναγνώριση και χωρίς να έχει το δικαίωμα χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων.

3.- Επιτρέπει παρανόμως την χρήση των οργάνων και του αθλητικού υλικού στο σωματείο ΝΟΣ τα οποία ανήκουν στην κυριότητα της ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ αγνοώντας επιδεικτικά το έγγραφο μας με το οποίο τους απαγορεύουμε την χρήση τους.

Επιπροσθέτως και παρά τις διαβεβαιώσεις της κας Προέδρου του Αριστόδικου σε πρόσφατη επικοινωνία που έλαβε χώρα σε πολιτισμένο και ειλικρινή διάλογο ότι θα εφαρμόσει όσα ορίζει σαφώς ο Ν.4726/2020 αρθρο3 παρ 1,2,3,4και 5 και παραδεχόμενη τα δίκαια αιτήματα μας αναμένοντας και την γραπτή πλέον επίλυση αυτών , σήμερα 8 Σεπτεμβρίου 2021 με έγγραφο της η κα Πρόεδρος ανακαλεί ό,τι ειπώθηκε μεταξύ μας και παραπέμπει στις καλένδες το όλο θέμα .

Η ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ κάνει γνωστό προς κάθε κατεύθυνση ότι σίγουρα δεν διοικείται από μωρούς η αγράμματους και ότι η πολιτική <<του αποφασίζουμε και διατάσσουμε >>αγνοώντας και αυτούς καθ εαυτούς τους Νόμους της πολιτείας σε καμία περίπτωση δεν θα καταφέρει να υποστείλει την σημαία του ΚΟΥΡΟΥ και φυσικά δεν θα υποκατασταθεί από κανένα σωματείο αν αυτό κάποιοι σκέπτονται, θα συνεχίσει δε να προσφέρει στην περιοχή μας υψηλού επιπέδου αθλητισμό σε όλα τα αθλήματα .

Τέλος, επειδή ο εμπαιγμός και η κοροϊδία <<έχουν κοντά ποδάρια>> αποφασίσαμε να διασφαλίσουμε και να διεκδικήσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο πλέον τα δικαιώματα μας που απορρέουν από την εφαρμογή του αθλητικού νόμου Ν.4726/2020 που πρόσφατα ψηφίστηκε.

Η ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ ΠΡΟΚΡΙΝΕΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ

ΤΟ Δ.Σ

 

 

Categories