Νίκος Γαλάνης: Προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος για την θέση του Προέδρου στη ΔΗΜΤΟ Σαρωνικού.

Ο Νίκος Γαλάνης, πρ. πρόεδρος και νυν Σύμβουλος της Κοινότητας Σαρωνίδας,  σε δηλώσεις του στον Μέμο Ξυγκάκη για λογαριασμό του διαδικτυακού μέσου paraktios.gr, εξέφρασε την πρόθεσή του να υποβάλει υποψηφιότητα για την θέση του Προέδρου στη ΔΗΜΤΟ Σαρωνικού στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο.

Κύριε  Γαλάνη, ισχύει αυτό που διαδίδεται ότι δηλ, θα είστε υποψήφιος για την θέση του Προέδρου της ΔΗΜΤΟ Σαρωνικου στις προσεχείς εκλογές του Οκτωβρίου? Ισχύει κ. Ξυγκάκη. Όντως προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος για την θέση του Προέδρου στη ΔΗΜΤΟ Σαρωνικού.

Ποιά είναι η επιδίωξή σας μέσα από αυτή την υποψηφιότητά?  Επιδιώκω  το άνοιγμα της κομματικής μας οργάνωσης στην πραγματική κοινωνία αφουγκράζοντας τις ανάγκες της. Επιπλέον ως κόμμα, πρέπει να είμαστε παρόντες και να συμβάλλουμε στην επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας ώστε να επιταχύνουμε την αναβάθμιση των υποδομών σε αυτόν αλλά και την οικονομική ανάπτυξη του ώστε να κρατήσουμε τη νέα γενιά εδώ.

Μετά την συμμετοχή σας στα δημοτικά τοπικά πεπραγμένα ως πρόεδρος της Κοινότητας και σήμερα ως σύμβουλος με την δημοτική παράταξη ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΥΡΙΟ, βλέπω πως τώρα, επιλέγετε να ασχοληθείτε και με την πολιτική στις προσεχείς εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ. Τι σας ώθησε να συνεχίσετε σε αυτό το πεδίο της δημόσιας ζωής? Ασχολούμαι ενεργά με την πολιτική και το κόμμα της ΝΔ απο τα φοιτητικά μου χρόνια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο ξεκινώντας μέσω της φοιτητικής μας παράταξης Δ.Α.Π-ΝΔΦΚ. Το μεγάλο όμως κίνητρο μου στο να ασχοληθώ στις προσεχείς εκλογές είναι στο να πετύχουμε την ενεργοποίηση των νέων ανθρώπων να ασχοληθούν με την πολιτική ώστε μαζί με αυτούς να διαμορφώσουμε ένα καλύτερον μέλλον για την νέα γενιά, σε μια εποχή που οι νέοι έχουν απαξιώσει την πολιτική και απέχουν απ αυτή.

Ευχαριστώ κε Γαλάνη, καλή σας επιτυχία. Σας ευχαριστώ και γω για το βήμα

 

 

Categories