Πώς η αστυνομία έφθασε σε συλλήψεις για τα 7,8 κιλά κοκαΐνης

Η επιχείρηση σύλληψης της πρώην παίκτριας ριάλιτι και του συντρόφου της, οι οποίοι κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών, έρχεται στο φως της δημοσιότητας

Σύμφωνα με πληροφορίες επί περίπου μια εβδομάδα το ζευγάρι βρισκόταν υπό παρακολούθηση μετά από σχετικές πληροφορίες που έφτασαν στην αστυνομία και περιελάμβαναν ακόμη και τον τιμοκατάλογο της κοκαΐνης.

Σύμφωνα με κατάθεση αστυνομικού, ο οποίος συμμετείχε στην επιχείρηση σύλληψης:

«Προ πενθημέρου άτομο το οποίο θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του επικαλούμενος λόγους προσωπικής του ασφάλειας ακόμη και τη ζωή του μας πληροφόρησε ότι ημεδαπός με μικρό όνομα Δημήτρης ηλικίας 30 με 35 ετών περίπου και ημεδαπή με μικρό όνομα Ελένη ηλικίας 30 ετών περίπου αποθηκεύουν και διακινούν σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης στα νυχτερινά καταστήματα του κέντρου των Αθηνών και των νοτίων προαστίων της Αττικής».

Για τις μετακινήσεις τους φέρεται να χρησιμοποιούσαν δίκυκλη μοτοσικλέτα και κατά τις ίδιες πληροφορίες πωλούσαν την κοκαΐνη έναντι του χρηματικού ποσού των 40.000 € το κιλό.

Ο αστυνομικός φέρεται επίσης να περιγράφει ότι από την αξιοποίηση των σημαντικών στοιχείων που τους παρείχε ο πληροφοριοδότης έθεσαν το σπίτι του ζευγαριού και το ίδιο υπό παρακολούθηση.

«Από την διακριτική επιτήρηση της ανωτέρω οικίας διαπιστώθηκε ότι απογευματινές και βραδινές ώρες κυρίως νεαρός άνδρας η περιγραφή του οποίου προσομοίαζε σε αυτή του Δημήτρη εξέρχονταν αυτής λαμβάνοντας εξαιρετικά μέτρα προστασίας κοίταζε συνεχώς όλα τα διερχόμενα άτομα και οχήματα που διέρχονταν και αφού επιβιβαζόταν στην ανωτέρω μοτοσικλέτα μετέβαινε σε διάφορα νυχτερινά καταστήματα του κέντρου των Αθηνών και των νοτίων προαστίων όπου πραγματοποιούσε ύποπτες συναντήσεις μικρής διάρκειας».

Η επιχείρηση σύλληψης
Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας αστυνομικοί το μεσημέρι της Πέμπτης έλαβαν εντολή να ακινητοποιήσουν τον 32χρονο άνδρα, φοβούμενοι μήπως χάσουν τα ίχνη του.

Προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, προέβαλε σθεναρή αντίσταση κτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια του.

Στην κατοχή του 32 χρόνου βρέθηκαν μία υφασμάτινη βαλίτσα χειρός με επτά αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, μικτού βάρους 7,827 κιλών, δύο κινητά τηλέφωνα και το κλειδί του διαμερίσματος.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι του συλληφθέντα κι εκεί συνέλαβαν και την 29χρονη σύντροφό του .

Στο σπίτι εντοπίστηκαν ακόμα 0,10 γραμμάρια κοκαΐνης σε νάιλον συσκευασία, 5.050 ευρώ, ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο.

Μάλιστα το μοντέλο σύμφωνα με το διαβιβαστικό της Αστυνομίας φέρεται να απέρριψε άγνωστη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών εντός του χώρου της τουαλέτας του διαμερίσματος στο Παγκράτι όπου διέμενε με το σύντροφό της, αντιλαμβανόμενη τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο.

Και οι δύο κατηγορούμενοι, οι οποίοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν τη Δευτέρα.

Σε βάρος των συλληφθέντων ασκήθηκε δίωξη

efsyn.gr

Categories