Δελτίο τύπου – Πέτρος Φιλίππου, δήμαρχος Σαρωνικού. Kαταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να εξασφαλίσουμε συνθήκες που θα επιτρέψουν στα μέλη της σχολικής κοινότητας να παραμείνουν υγιή και ασφαλή

13/09/2021 – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – «Πρώτο κουδούνι» για νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια.
Πέτρος Φιλίππου, δήμαρχος Σαρωνικού: «Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να εξασφαλίσουμε συνθήκες που θα επιτρέψουν στα μέλη της σχολικής κοινότητας να παραμείνουν υγιή και ασφαλή».

Ο δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου, επισκέφθηκε σήμερα το Δημοτικό και το Γυμνάσιο Κουβαρά , όπου παρέστη στον αγιασμό και ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς. Η δημοτική αρχή εκπροσωπήθηκε σε όλα τα σχολεία του δήμου.

«Μια νέα σχολική χρονιά αρχίζει σήμερα για τα παιδιά μας. Είναι η αφετηρία μιας πορείας γεμάτης στόχους, όνειρα και προσδοκίες για τους μαθητές που, μετά από ένα μεγάλο και δύσκολο διάστημα, μπαίνουν ξανά στις αίθουσες για την ανεκτίμητη δια ζώσης διδασκαλία», σημείωσε ο κος Φιλίππου στον χαιρετισμό του. Και συνέχισε:

«Ήρθε η στιγμή τα παιδιά να ξαναδούν τους φίλους τους, τους δασκάλους τους και να ξαναπαίξουν στα προαύλια των σχολείων τους. Να επανεκτιμήσουν τον ρόλο της ανθρώπινης επικοινωνίας όχι μόνο στη μάθηση αλλά και στην καθημερινότητά τους.

Εμείς ως δήμος Σαρωνικού θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να εξασφαλίσουμε τις συνθήκες εκείνες που θα επιτρέψουν στα μέλη της σχολικής κοινότητας να παραμείνουν υγιή και ασφαλή καθ’ όλη της διάρκεια της χρονιάς. Η φροντίδα μας θα είναι συνεχής για τη δημιουργία ενός σχολικού περιβάλλοντος που θα συμβάλει στην ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών μας αλλά και στην επίτευξη των επιδιώξεών τους. Καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο».

Από το Γραφείο Τύπου

Categories