”Ο Δήμος Αλίμου χρυσοπληρώνει τον Ν. Μαστοράκη” καταγγέλλει η δημοτική παράταξη «Ανω-Κάτω στο Καλαμάκι»

Στέργιος Ζιαμπάκας

Ο δήμαρχος Αν. Κονδύλης δίνει με απευθείας αναθέσεις έργα στον εκλεκτό «δημοσιογράφο» της χούντας.

«Οι δεσμοί της διοίκησης Κονδύλη με τον κομφερανσιέ της απριλιανής χούντας Νίκο Μαστοράκη και με την πολιτική, τον πολιτισμό και την αισθητική που αντιπροσωπεύει συνεχίζουν να ρυπαίνουν τον Αλιμο», σχολιάζει η δημοτική παράταξη «Ανω-Κάτω στο Καλαμάκι», καταγγέλλοντας ότι ο δήμαρχος της πόλης, Αν. Κονδύλης, «χρυσοπληρώνει τα τελευταία χρόνια με συμβάσεις με απευθείας αναθέσεις» τον 80χρονο παραγωγό.

Σύμφωνα με την αντιπολιτευόμενη παράταξη, στη διάρκεια της τελευταίας διετίας ο δήμαρχος έχει υπογράψει 9 συμβάσεις -«χωρίς διαγωνισμό»- συνολικού προϋπολογισμού 154.504 ευρώ, αναθέτοντας εννέα έργα στον Ν. Μαστοράκη, δημοσιογράφο γνωστό από τον χώρο της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου, αλλά κυρίως από την άθλια συνέντευξη-ανάκριση των συλληφθέντων φοιτητών και εργαζομένων, στον τόπο της κράτησής τους, το στρατόπεδο ΚΕΒΟΠ, μία βδομάδα μετά την αιματηρή καταστολή της εξέγερσης του Πολυτεχνείου το 1973.

Φέτος για δεύτερη φορά, περιγράφει η δημοτική παράταξη, ο Ν. Μαστοράκης διοργάνωσε στον Αλιμο έκθεση με αντίκες αυτοκίνητα.

«Στην αφίσα της εκδήλωσης ανατριχιαστικά ο Θουκυδίδης είναι δίπλα δίπλα με τον Μαστοράκη. Ανατριχίλα για την άγνοια, την ισοπέδωση, το ξέπλυμα του εκλεκτού της απριλιανής χούντας», σχολιάζει η παράταξη «Ανω-Κάτω στο Καλαμάκι», συμπληρώνοντας:

«Ας γίνει επιτέλους αντιληπτό από τον Αν. Κονδύλη αλλά και όσους συνδιοικούν μαζί του ότι ο Μαστοράκης δεν μπορεί να είναι το πρόσωπο που υπαγορεύει και πρωταγωνιστεί στα πολιτιστικά δρώμενα και τις εκδηλώσεις του Αλίμου. Ο Μαστοράκης δεν διαφημίζει τον Αλιμο. Αντίθετα, τον δυσφημεί».

efsyn.gr

Categories