Η Φιλιώ Καρακιουλάφη υποψήφια Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σαρωνικού.

Μετά τις ανακοινώσεις υποψηφιότητας της Ελένης Θωμά, του Νίκου Γαλάνη και της Φανής Κορωναίου, η Φιλιώ Καρακιουλάφη με δημόσια ανάρτησή της ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για την Προεδρία της  ΔΗΜ.Τ.Ο. Σαρωνικού.

Φίλες και φίλοι,
Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και τιμή σήμερα να ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου για τη θέση της Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σαρωνικού στις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου.
Μετά από ώριμη σκέψη πήρα την απόφαση να συμμετέχω σε μία θεσμική και δημοκρατική διαδικασία με γνώμονα το καλό της παράταξης που εδώ και πολλά χρόνια υπηρετώ.
Από τα νεανικά μου χρόνια τόσο ως Οννεδίτισα αλλά και ως μέλος της μεγαλύτερης φοιτητικής οικογένειας, της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ αγωνίστηκα με ταπεινότητα και ήθος τιμώντας πάντα τη μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Μέσα από τη εργασία μου και την ιδιότητα μου ως φοροτεχνικός βρισκόμενη σε καθημερινή επαφή με ανθρώπους της αγοράς και του μόχθου έμαθα να συμμετέχω, να κατανοώ και να συνεργάζομαι.

Με ανοιχτή σκέψη, χωρίς φανατισμό καλώ σε συσπείρωση όλους τους φίλους και τα μέλη τόσο τα παλαιότερα όσο και τα νεότερα με αίσθημα ενότητας, να αγωνιστούμε μαζί για μια παράταξη ανοιχτή στη κοινωνία χωρίς εξαιρέσεις, διακρίσεις ή αποκλεισμούς.

Καλώ όλους με αίσθημα ευθύνης να ξαναβρεθούμε και να αγωνιστούμε για την Ελλάδα που αλλάζει.
Στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας και η παγκόσμια κοινότητα, υπάρχει επιτακτική ανάγκη να βάλουμε νέους στόχους σε όλους τους τομείς.
Κανείς δε περισσεύει και κανείς δεν αποκλείεται στη μικρή μας κοινωνία.
Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα να συμμετέχω σε αυτή τη διαδικασία υπερασπιζόμενη τις φιλελεύθερες αρχές της Νέας Δημοκρατίας.
Σας ευχαριστώ θερμά και σας καλώ να στηρίξετε την υποψηφιότητα μου.

Όλοι μαζί ενωμένοι!
Φιλιώ Π. Καρακιουλάφη
Λογίστρια-Φοροτεχνικός”

Categories