Εσωκομματικές ΝΔ: Η Ελένη Θωμά αποσύρει την υποψηφιότητά της για την ΔΗΜ.ΤΟ και συμπορεύεται με την Βανίτα Σωφρόνη στην ΝΟΔΕ

«ΔHΛΩΣH MOY ΓIA TIΣ EΠEPXOMENEΣ EΣΩKOMMATIKEΣ EKΛOΓEΣ»
Πριν κάποιο χρονικό διάστημα είχα δηλώσει την πρόθεσή μου να θέσω υποψηφιότητα ως Πρόεδρος για τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ στη ΔΗΜΤΟ Σαρωνικού. Η πρόθεσή μου αντανακλούσε την εδραιωμένη μου πεποίθηση ότι από την ενότητα πηγάζει η δύναμή μας.
Μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις τριών υποψηφιοτήτων αποφάσισα ότι η κάθοδός μου στις τοπικές εκλογές περισσότερο θα κατακερμάτιζε την τοπική μας κοινωνία, παρά θα συνέβαλε στον αρχικό μου στόχο. Με σεβασμό στις δημοκρατικές διαδικασίες και με απόλυτη προσήλωση στη βασική μου αρχή ΄΄ ενώνουμε και προχωράμε΄΄ δε θα ήθελα για κανέναν λόγο η υποψηφιότητά μου -ούτε στο ελάχιστο- να διχάσει τον τόπο μας και τα μέλη μας, να ζημιώσει το κομματικό μας όραμα .
Ενωμένοι σαν μια γροθιά πρέπει να αγωνιζόμαστε και να παλεύουμε για το καλό του τόπου μας , για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας .
Ως εκ τούτου θα ευχηθώ σε όλους τους υποψήφιους για τη θέση αυτή καλή δύναμη! Εύχομαι ισχυρή πολιτική βούληση, για οργανωμένη και συλλογική δουλειά, για ΔΗΜΤΟ Σαρωνικού διάφανη, συμμετοχική και δυνατή!
Με δεδομένη την πολιτική μου αρχή περί ενότητας.
Με δεδομένη τη διάθεσή μου για πολιτική προσφορά.
Με δεδομένη τη θέση μου περί συμμετοχής, αποφάσισα να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις από ένα διαφορετικό μετερίζι, αυτό της Δ.Ε.Ε.Π (ΝΟ.Δ.Ε)
Με πνεύμα ενωτικό και σε κλίμα ανανεωτικό. Κυρίως με στόχο την ενίσχυση του Σαρωνικού, του Δήμου όπου ζούμε και αγαπάμε, θέτω υποψηφιότητα με τη Βανίτα Σωφρόνη.
Μια υποψηφιότητα βγαλμένη μέσα από το Δήμο μας. Μια υποψηφιότητα που φέρει όλα τα αναγκαία χαρακτηριστικά του νέου ύφους και ήθους. Μια υποψηφιότητα που αντλεί δύναμη από την κοινωνία και όχι από τους μηχανισμούς και τη γραφειοκρατία.
Η Ελλάδα μας αλλάζει. Ο Σαρωνικός μας πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή αυτών των αλλαγών, για να βαδίζει μπροστά και να κοιτάζει ψηλά! – ΕΛΕΝΗ ΘΩΜΑ
Categories