Καταγγελία και για δεύτερη όμηρο του αστυνομικού στην Ηλιούπολη

Ακόμα μία γυναίκα φέρεται να βιώνε την κόλαση στα χέρια του επίορκου αστυνομικού, ο οποίος τον Ιούλιο προφυλακίστηκε για την κακοποίηση και εμπορία της 18χρονης, της οποίας κατηγορείται ο πατέρας της κατηγορείται επίσης για βιασμό (από την ηλικία των 11 έως 17 ετών).

Η υπόθεση, πίσω από την οποία κρύβεται κύκλωμα trafficking και ναρκωτικών, έχει νέες πληροφορίες για την κατάθεση μίας κοπέλας, η οποία κατήγγειλε ότι υπέστη επανειλημμένα σε βιασμό και ξυλοδαρμό από τον ίδιο άνδρα κατά τη διάρκεια εβδομάδα κακοποίησης και εκμετάλλευσης.

Όπως αποκαλύπτει το NEWS 24/7, η 27χρονη σήμερα γυναίκα μίλησε ενώπιον της Δικαιοσύνης για όσα έζησε από τα τέλη του 2016 έως το 2017 λέγοντας πως ο 39χρονος πως της έδινε χάπια, που είχαν παρενέργειες, και πως την βίαζε έχοντας σε εμφανές σημείο το όπλο του.

«Μου είπε ότι θα συνεχίσει να γίνεται αυτό, αλλιώς θα σκοτώσει τους γονείς μου. Εγώ του είπα ότι θα ψάξω να βρω τα λεφτά και θα του τα επιστρέψω για να με αφήσει ήσυχη, αλλά εκείνος δεν ενδιαφερόταν πλέον για τα χρήματα. Εκείνη τη μέρα για πρώτη φορά μου είπε να γυρίσω ταινία» εξηγεί προσθέτοντας ότι ήταν η δεύτερη φορά που της είχε επιτεθεί.

Σύμφωνα με την καταγγελία που επικαλείται το δημοσίευμα, αρχικά συμφωνήθηκε η κοπέλα να συμμετέχει σε τρεις ταινίες του Σειρηνάκη, ωστόσο ο κατηγορούμενος της είχε ζητήσει τα χρήματα που είχε λάβει ως αμοιβή, και στη συνέχεια ξεκίνησε να την ωθεί προς την πορνεία.

Η 27χρονη κατόρθωσε να γλιτώσει ζητώντας βοήθεια με συνεργάτες του Σειρηνάκη, οι οποίοι φέρονται να συνέβαλαν στο να την απομακρύνουν από τον 39χρονο.

Θυμίζουμε ότι και η πρώην σύζυγος του αστυνομικού είχε υποστηρίξει πως την κακοποιούσε και πως ήταν το πρωταρχικό θύμα.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος είχε απασχολήσει κι άλλες φορές στο παρελθόν την υπηρεσία του, με τελευταία φορά όταν προ μηνών απείλησε να πυροβολήσει συνάδελφό του.

efsyn.gr

Categories