Δελτίο τύπου – Π. Φιλίππου δήμαρχος Σαρωνικού: Ο Δήμος Σαρωνικού πρωταγωνιστεί στην επετειακή έκθεση Ελλάδα 1821-2021 στο Ζάππειο Μέγαρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πέτρος Φιλίππου, δήμαρχος Σαρωνικού: Ο Δήμος Σαρωνικού πρωταγωνιστεί στην επετειακή έκθεση “Ελλάδα 1821-2021” στο Ζάππειο Μέγαρο

Ο δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου παρευρέθηκε για δεύτερη μέρα, σήμερα Κυριακή, στην επετειακή έκθεση «Ελλάδα 1821-2021» που ξεκίνησε το Σάββατο 2 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο.
Την έκθεση, που τελεί υπό την αιγίδα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», επισκέφθηκε και σήμερα πλήθος κόσμου που σταματούσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μπροστά από το περίπτερο του δήμου Σαρωνικού προκειμένου να ανακαλύψει τις άγνωστες πτυχές της συμβολής των χωριών της Αττικής στην Απελευθέρωση της Αθήνας και να ενημερωθεί για τον ηρωικό αγώνα των κατοίκων.

Αύριο Δευτέρα, τελευταία ημέρα της έκθεσης, το περίπτερο του δήμου θα λειτουργεί από τις 16:00 έως τις 21:00.
Παρακολουθείστε το βίντεο με τις δηλώσεις του δημάρχου Σαρωνικού Πέτρου Φιλίππου καθώς και πλάνα από τη επίσημη έναρξη της έκθεσης το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στον παρακάτω σύνδεσμό:

 

Categories