Ο Πρόεδρος της ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ Γ. Σπυριδης επαναφέρει την πρόταση για την δημιουργία ενιαίας Ομάδας Μπάσκετ Σαρωνικού

ΠΡΟΣ: Δήμαρχο Σαρωνικού – Πρόεδρο ΝΠΔΔ Αριστόδικος – Αθλητική Επιτροπή Δήμου Σαρωνικού – Αθλητικός Όμιλος Λαγονησίου (ΑΟΛ) – Γυμναστικός Σύλλογος Καλυβίων(ΓΑΣΚ) – Ναυταθλητικός Όμιλος Σαρωνίδας (ΝΟΣ)

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ

Με αφορμή την έναρξη των Πρωταθλημάτων Μπάσκετ της ΕΣΚΑ με μεγάλη μου λύπη και πικρία γιατί βρίσκομαι στο χώρο αυτό περίπου 20 χρόνια, διαπίστωσα ότι από τις τέσσερις (4) ομάδες του Δήμου Σαρωνικού πού συμμετέχουν στα οικεία πρωταθλήματα της Β και Δ κατ. τρείς(3 )εξ αυτών(ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ Β κατ. Γ.Σ ΚΑΛΥΒΙΩΝ Δ κατ και ΝΟΣ Δ κατ. ) μηδενίσθηκαν με αφαίρεση ( -2 ) βαθμών από τις ανδρικές τους ομάδες και αυτό πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα των ανδρών, όσο αφορά την τέταρτη ομάδα δεν μηδενίσθηκε για το λόγο ότι κάποιοι αθλητές πού ανήκαν σε άλλα σωματεία λόγω σχολείων και φιλίας αποφάσισαν να μετεγγραφούν (βλέπε ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ)

Η ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ πριν από5 χρόνια ξεκίνησε το αγώνα και μάλιστα πίεσε προς αυτή την κατεύθυνση, για την συνένωση όλων των ανδρικών ομάδων μπάσκετ σε μια(1) και μόνο ομάδα, πήρε απόφαση η Γεν.Συνέλευση του σωματείου μας, και κάλεσε όλα τα σωματεία σε διάλογο έχοντας το πλεονέκτημα να αγωνίζεται στη μεγαλύτερη κατηγορία δυστυχώς και παρά τις προσπάθειες μας και τις τεκμηριωμένες προτάσεις δεν κατέστη δυνατό,μέχρι σήμερα, παντού βρήκαμε πόρτες κλειστές.

Όμως το πραγματικό γεγονός που αναφέρθηκε παραπάνω αν μη τι άλλο καταδεικνύει την ΑΝΑΓΚΗ από χθες πλέον της συνένωσης και της δημιουργίας μιας και ΜΟΝΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ εάν θέλουμε να εκπροσωπήσουμε το Δήμο μας σε ένα υψηλότερο και ποιοτικότερο επίπεδο αθλητισμού αλλά ταυτόχρονα και τα χρήματα τα δημοτών να κατευθύνονται στο πραγματικό αθλητισμό και όχι σε σωματεία με κύριο μέλημα την άγρα ψήφων από τους εκάστοτε πολιτικούς.

Άραγε αναρωτήθηκε κανείς για την ύπαρξη τεσσάρων ομάδων Μπάσκετ στο Δήμο μας όταν όμοροι Δήμοι και πολλοί μεγαλύτεροι έχουν μία ομάδα ? Ποιοι λόγοι το υπαγορεύουν?
Δυστυχώς στην πολιτική ισχύει <<το διαίρει και βασίλευε>> στο αθλητισμό όμως <<Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ >>

Σας καλώ λοιπόν όλους του παράγοντες που ασχολούνται με το άθλημα του Μπάσκετ από τα σωματεία του Δήμου μας και αν θέλετε και με πρωτοβουλία του Δήμου να έλθουμε σε μια πρώτη συνάντηση να αρχίσουμε να δίνουμε σάρκα και οστά στη πρόταση
<<ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ>>
Είμαι πάντοτε στη διάθεση όλων
Με αθλητικούς χαιρετισμούς
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΙΔΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ

 

Categories