Ερωτήσεις Χρ Τσιγαρίδα και Ακρ.Καρούμπαλη για εδαφοβελτιωτικό και Διαχείριση απορριμμάτων στο ΔΣ της 11ης Οκτ.- Απάντηση Χασάπη

Για απουσία του Δήμου σε ότι αφορά την προβολή των αποτελεσμάτων της Ομάδας Χασάπη από την οποία παρήχθη εδαφοβελτιωτικό άριστης ποιότητας στα πλαίσια πιλοτικού προγράμματος το οποίο χρηματοδότησε ο ίδιος ο Δήμος Σαρωνικού έθεσε με ερώτησή του στην συνεδρίαση του ΔΣ της 11/10/21,  ο επικεφαλής της Ελάσσονος Μειοψηφίας Χρήστος Τσιγαρίδας.

Στο ίδιο μήκος κύματος η Ακριβή Καρούμπαλη, Δημοτική Σύμβουλος της “Σαρωνικός αύριο” ζήτησε από τον Αντιδήμαρχο Β.Μπούτση να αναφερθεί στον σχεδιασμό για την Διαχείριση απορριμμάτων για την οποία ακόμα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Ο Αντιδήμαρχος απάντησε πως θα γίνει αναφορά στη συνεδρίαση που θα γίνει με θέμα τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής ενώ όταν η Ακρ. Καρούμπαλη του διευκρίνησε ότι εκείνη αναφέρεται στον σχεδιασμό και όχι σε πεπραγμένα, ο Βασίλης Μπούτσης απάντησε πως ο σχεδιασμός θα παρουσιαστεί σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο μετά τον απολογισμό.

Σημειώνουμε πως ο Απολογισμός της Δημοτικής Αρχής για το έτος 2020, θα γίνει σε ειδική συνεδρίαση την Τετάρτη 3 Νοε 21, στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου.

Δείτε το video (από την βιντεοσκόπηση της τηλεδιάσκεψης) με τις ερωτήσεις.

Επικαιροποίηση ανάρτησης με δημοσίευση απάντησης του Καθηγητή Ντίνου Χασάπη 16/10/21- 14.00

Απάντηση Ντίνου Χασάπη στην ερώτηση Χρ. Τσιγαρίδα σχετικά με την με την απουσια του Δήμου Σαρωνικού στην προβολή της παραγωγής του εδαφοβελτιωτικού

Categories