«Δεν ήξερα ότι σκότωσα τη μητέρα μου»

Ο 20χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι «είχα καυγάδες με τη μητέρα του, καθώς ήμουν το μόνο παιδί που είχε στείλει σε ίδρυμα».
«Δεν είχα σκοπό να τη σκοτώσω», ισχυρίστηκε ο 20χρονος που φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τη 55χρονη μητέρα του, την περασμένη Τετάρτη, μέσα στο σπίτι τους, στην οδό Βεροίας, στο Αιγάλεω.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 20χρονος –που παραδόθηκε το πρωί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, φορώντας μια ματωμένη μπλούζα– ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, ότι δεν γνώριζε ότι πέθανε η μητέρα του. Πρόσθεσε πως όταν το έμαθε, αποφάσισε να παραδοθεί.

Ο νεαρός φέρεται να είπε επίσης στους αστυνομικούς ότι «είχα καυγάδες με τη μητέρα του, καθώς ήμουν το μόνο παιδί που είχε στείλει σε ίδρυμα».

Ο 20χρονος οδηγήθηκε από τη ΓΑΔΑ στην Υποδιεύθυνση Δυτικής Αττικής που ανέλαβε την υπόθεση και ακολουθεί η απολογία του σε εισαγγελέα και ανακριτή.

Το περιστατικό αποκαλύφθηκε προχθές με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο γιος του θύματος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και είναι χρόνιος χρήστης τοξικών ουσιών.

Χθες η «Εφ.Συν.» έλαβε και δημοσίευσε για το θέμα μία επιστολή-κραυγή στον τηλεκανιβαλισμό, της οποίας ο συντάκτης απηύθυνε έκκληση στον 20χρονο να παραδοθεί.

efsyn.gr

Categories