Σάλος με αμερικανικά πειράματα με σκύλους που κατασπαράσσονται από μύγες – Ο Φάουτσι στο μάτι του κυκλώνα

Αφαιρούσαν τις φωνητικές χορδές των ζώων για να μην γαβγίζουν – Στο σκαμνί αναμένεται να κάτσει ο λοιμωξιολόγος

Σάλος έχει δημιουργηθεί στην Αμερική μετά τις αποκαλύψεις της ομάδας ακτιβιστών White Coat Waste Project ότι η αμερικανική κυβέρνηση μέσω του λοιμωξιολόγου Άντονι Φάουτσι, χρηματοδοτεί από τους φόρους των πολιτών πειράματα σε ζώα.

Στα φρικτά πειράματα συμπεριλαμβάνεται και ένα που ήθελε τα σκυλιά ράτσας μπιγκλ να βρίσκονται παγιδευμένα σε κλουβιά ώστε οι μύγες να μπορούν να τα φάνε, και ένα άλλο όπου τους γίνεται ένεση με ναρκωτικά και εν τέλει σκοτωθούν.

Ένα από τα πιο ανησυχητικά περιστατικά που χρηματοδοτήθηκαν από τα Εθνικά Ινστιτούτα Αλλεργιών και Λοιμωδών Ασθενειών ( NIAID ) του Φάουτσι αφορούσε 375.000 δολάρια που δόθηκαν σε ένα τυνησιακό ερευνητικό εργαστήριο.

Εκεί, τα κεφάλια των κουταβιών κρατούνταν μέσα σε κλουβιά, πριν αφήσουν σαρκοβόρες μύγες να τα φάνε ζωντανά «για ερευνητικούς σκοπούς». Τα θλιβερά στιγμιότυπα έδειχναν τα κουτάβια με τα κεφάλια τους μέσα στα κλουβιά τύπου μουσελίνας γεμάτα με πεινασμένα έντομα.

Πειράματα σε σκύλους
Αφαιρούσαν τις φωνητικές χορδές των ζώων για να μην γαβγίζουν

Μια άλλη διαδικασία – η οποία χρηματοδοτήθηκε από το NIH με 1,8 εκατομμύρια δολάρια – ήθελε 44 κουτάβια να υποβάλλονται σε αφαίρεση των φωνητικών τους χορδών ώστε να σταματήσουν να γαβγίζουν.

Αυτό το πείραμα, το οποίο έλαβε χώρα στο Menlo Park της Καλιφόρνια, περιελάμβανε χορήγηση ναρκωτικών στα σκυλιά, προτού θανατωθούν και τεμαχιστούν ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ  

newsbeast.gr

Categories