Τα αποτελέσματα και οι απονομές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Optimist που διοργάνωσε ο ΠΥΘΕΑΣ – (+video όλων των ημερών)

Με ανέπαφη απονομή των κυπέλλων στις νικήτριες και νικητές ,την Κυριακή 31 Οκτ 21 έπεσε η αυλαία , του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ OPTIMIST U16- που διεξήχθη στην Παλαιά Φώκαια με διοργανωτή τον “Ν.Α.Ο ΠΥΘΕΑΣ”.

180 αγόρια και κορίτσια από 40 Ναυτικούς Ομίλους της Ελλάδας, μας χάρισαν για τρεις ημέρες (29-31 Οκτ) μαγευτικές εικόνες χάρη στη ζωντανή μετάδοση που έγινε από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία στο αντίστοιχο κανάλι του youtube.

Θερμότατα συγχαρητήρια στον διοργανωτή Σύλλογο ΠΥΘΕΑ καθώς σε όλους τους χορηγούς και τον Δήμο Σαρωνικού που στήριξαν τη δύσκολη αλλά επιτυχή προσπάθεια του Ομίλου. Συγχαρητήρια επίσης σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, ανεξάρτητα διακρίσεων η κατάταξης. Ελπίζουμε στο μέλλον ο Δήμος Σαρωνικού να βγει πιο μπροστά και να ηγηθεί της προσπάθειας των Ναυτικών Ομίλων μας να φιλοξενήσουν ελληνικά και διεθνή πρωταθλήματα αφου πρώτα φροντίσει για την αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων τους – η εύρεση έδρας σε άλλους- που φιλοξενούνται εκτός δημοτικών χώρων.

Κρατάμε επίσης την τελευταία φράση του Προέδρου του ΠΥΘΕΑ ο οποίος τόνισε: “γεμίσαμε τη θάλασσα πανιά και όχι σκουπίδια”, αναφέροντας την περιβαλλοντική δράση των εθελοντών του Save Your Hood – Greece (Ελλάδα) και Save your Hood Saronikos-Lavreotiki  οι οποίοι φρόντισαν να αποδοθεί ο χώρος όπως ακριβώς παρελήφθη. Σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο Vasilis Boutsis και τους υπαλλήλους καθαριότητας της Παλαιάς Φώκαιας, τοποθετήθηκαν κάδοι με ειδική σήμανση και δημιουργήθηκαν μικρές #πράσινες_γωνίες για την διαλογή και ξεχωριστή συλλογή ανακυκλώσιμων (πλαστικά μπουκάλια, γυάλινα μπουκάλια, τενεκεδάκια και συσκευασίες tetra pak.) Tα καπάκια θα παραλάβει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άγιος Γεώργιος Παλαιάς Φώκαιας για να τα διαθέσει στην Ενα Παιδί Μετράει τ Άστρα – Κοιν.σ.επ

Δείτε στα video που ακολουθούν, την “ανέπαφη” απονομή των κυπέλλων στους νικητές/τριες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος optimist (live του paraktios.gr), τα αναλυτικά αποτελέσματα καθώς και τις τρεις ημέρες των αγώνων (σε live της Ομοσπονδίας)

Δείτε αναλυτικά ΟΛΑ τα αποτελέσματα για τα ΚΟΡΙΤΣΙΑ  ΕΔΩ 

Δείτε αναλυτικά ΟΛΑ τα αποτελέσματα για τα ΑΓΟΡΙΑ ΕΔΩ

3η ΗΜΕΡΑ ΑΓΩΝΩΝ

2Η ΗΜΕΡΑ ΑΓΩΝΩΝ

1Η ΗΜΕΡΑ ΑΓΩΝΩΝ

Categories