Τι είπε ο Γ. Σωφρόνης στην εκπομπή ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ της Τετάρτης 10 Νοε -video

Ο Γ.Σωφρόνης, επικεφαλής της παράταξης “ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΥΡΙΟ σχολιάζει τον Απολογισμό των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής γα το 2020.

Δείτε to live video της εκπομπής της Τετάρτης  10/11/21.

Στο ίδιο μήκος κύματος με αυτό της τοποθέτησης του στην Ειδική συνεδρίαση του ΔΣ Σαρωνικού της 3ης Νοε 21, κινήθηκε ο πρ.Δήμαρχος και επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας παρουσιάζοντας επι πλέον τμήμα του απολογισμού της δικής του Δημοτικής Αρχής όπου αναφέρονται έργα τα οποία -όπως είπε- οικοιοποιείταιη σημερινή Δημοτική Αρχή . Βλεπε επισυναπτόμενη φωτο από τον Απολογισμό Σωφρόνη που έγινε το 2019 για τα πεπραγμένα των προηγούμενων χρόνων. (10o -12o min)

600

Ο πρ Δήμαρχος αναφέρθηκε επίσης στις αποκαταστάσεις των 2 πρώην ΧΑΔΑ Καλυβίων και Π.Φώκαιας που έγιναν επι δικής του θητείας από τον ΕΔΣΝΑ επικαλούμενος και αντίστοιχα video παραγωγής( ΕΔΣΝΑ) τα οποία προβλήθηκαν στην εκπομπή. (video ακολουθούν). Η συζήτηση στο 30ο min – 38o min

Στο ζήτημα των παιδικών χαρών αναφέρθηκε επίσης ο Γιώργος Σωφρόνης δείχνοντας ενδεικτικά φωτο από την παιδική χαρά των Αλυκών ότα παραδόθηκε απότην δική του θητεία και την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει σήμερα. (52ο min)

Αρνητικό το ισιζύγιο στα έργα καθημερινότητας με παράδειγμα την αυξημενη διαχείριση κονδυλίων για τα αδέσποτα καθώς οι υπηρεσίες που παρέχονται σήμερα, δεν είναι περισσότερες απ’ αυτές που παρέχονταν πριν. 9ο min

Αναφερόμενος στα έργα, ο Γ Σωφρόνης τα κατένειμε σε  4 κατηγορίες: (12ο min)

1, Μεγάλα έργα

2, Έργα μεγάλης ανάγκης (οδικό δίκτυο,καθαριότητα κλπ)

3, έργα που υπονομεύτηκαν στο προηγούμενο διάστημα (Τοπική συγκοινωνία , οδικό δίκτυο)

4,Έργα καθημερινότητας από ιδίους πόρους

Δεκάδες προσλήψεις λόγω της Πανδημίας στον τομέα της καθαριότητας από το ψηφοδέλτιο Φιλίππου (37ο min)

Άλλα σημεία στα οποία επικέντρωσε την κριτική του ο πρ.Δήμαρχος:

Για την εξαγγελθείσα από τον Δήμαρχο της κοινής με την Λαυρεωτική ΜΕΒΑ  (Μονάδα Επεξεργασίας Αποβλήτων) η οποία προβλέπεται από τον Περιφερειακό σχεδιασμό, δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση από τον δήμαρχο – Διαχείριση απορριμμάτων και Ανακύκλωση

ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ . Μηδενικό έργο από διαπαραταξιακή γιατι και ο Δήμος δεν έχει κάνει τίποτα για την ενημέρωση των πολιτών και των άλλων κοινοτήτων , δεν έχει γίνει ενημέρωση της Πολιτείας και κυρίως δεν εισακούστηκε η πρότασή μας για την εκπόνηση μελέτης η οποία θα έδειχνε την ΜΗ αναγκαιότητα εγκατάστασης Α/Γ στο Πανί (57ο min)

“Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου στην Δημοτική Αρχή, να αφήσουν όλοι τα παιχνιδάκια για το ποιός θα κατέβει για Δήμαρχος το 2023 από την Διοικούσα παράταξη, να λειτουργήσουν ως ομάδα για να μπορεί και ο συμπολίτης μας να δει ότι κάτι θα μείνει απ’ αυτή την Δημοτική Αρχή, γιατι φοβάμαι πως θα περάσουν 4 χρόνια σ να μην πέρασε μια μέρα”

Categories