Αντώνης Ρέμος: «Για εμένα ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένα καταπληκτικό παιδί – Τον έχω μες στην ψυχή μου»

Για την φιλία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμών, μίλησε ο Αντώνης Ρέμος, λέγοντας χαρακτηριστικά «για εμένα ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένα καταπληκτικό παιδί – Τον έχω μες στην ψυχή μου».

Ο Αντώνης Ρέμος μιλώντας στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» του Open για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτό το πράγμα με στεναχωρεί και με χαροποιεί ταυτόχρονα», είναι πως «τον έχω μέσα στην ψυχή μου ως φίλου μου».

«Μια κατάχρηση εξουσίας είναι κατακριτέα και με στεναχωρεί που ένας εξ αυτών είναι άνθρωπος τον οποίο γνωρίζω προσωπικά και τον έχω μες στην ψυχή μου σαν φίλο μου.

»Αναφέρομαι στον Πέτρο Φιλιππίδη», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος.

«Αν όλα αυτά είναι αλήθεια, αυτή τη στιγμή ο καθένας μας πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των λαθών του.

»Καλό θα είναι όμως, επειδή τα πράγματα δικάζονται πριν καταδικαστούν, υπάρχει ήδη καταδίκη πριν γίνει καν η δίκη, μέσα μας οφείλουμε να βλέπουμε την πραγματικότητα που είναι τα πράγματα με τη σειρά τους από τη στιγμή που παίρνουν τον δρόμο της δικαιοσύνης.

»Αφού φτάσαμε στο επίπεδο της δικαιοσύνης θα πρέπει να μιλήσει η δικαιοσύνη και μετά να πούμε αν έγιναν τα πράγματα έτσι ή έγιναν αλλιώς», συμπλήρωσε.

tribune.gr

Categories