Πάλι έγινε «παρεξήγηση» – Τι απαντά ο Σκέρτσος για τους αστυνομικούς που δεν μεταδίδουν κορωνοϊό

Πάλι «έγινε παρεξήγηση». Θυμάστε όταν ο Σκέρτσος μας έλεγε ότι με τη χρήση μάσκας έγινε παρεξήγηση;

Ε, τα ίδια τώρα και με τους Αστυνομικούς, για τους οποίους δεν υπάρχει απόδειξη ότι διασπείρουν τον κορωνοϊό, όπως ισχυρίστηκε, προκαλώντας οργή και αγανάκτηση σε κάθε λογικό άνθρωπο.

Η κυβέρνηση δεν πρέπει ποτέ να ξεχνά ότι δεν «μετριέται» με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αλλά με την κοινωνία. Και στην κοινωνία έχει το 65% με 70% απέναντι.

Ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, έκανε λόγο για «βιαστικές διατυπώσεις» που αδικούν το σκεπτικό πίσω από μια τοποθέτηση. Είδατε; Πάλι έγινε παρεξήγηση.

Η δήλωση του Ά. Σκερτσου έχει ως εξής:
«Ο πιεστικός τηλεοπτικός χρόνος πολλές φορές οδηγεί σε βιαστικές διατυπώσεις που αδικούν το σκεπτικό πίσω από μια τοποθέτηση.

»Προφανώς οι αστυνομικοί νοσούν και μεταδίδουν όταν δεν τηρούν τα ατομικά μέτρα προστασίας όσο και οι υπόλοιποι συμπολίτες μας.

»Σίγουρα όμως δεν συμμετέχουν σε αλυσίδες διασποράς του ιού που να δικαιολογούν την επιβολή οποιασδήποτε υποχρεωτικότητας.

»Κανένα δεδομένο από τις καθημερινές ιχνηλατήσεις που πραγματοποιούν με επιστημονική μεθοδολογία επί 20 μήνες οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν οδηγεί σε τέτοιο συμπέρασμα», σημειώνει ο υπουργός Επικρατείας στη δήλωσή του.

Άραγε, πόσες άλλες ατυχείς «διατυπώσεις» του κ. Σκέρτσου έχουν παρασύρει τον πρωθυπουργό σε λάθος μονοπάτια;

Ή ο κ. Σκέτσος κάνει λάθη μόνο στον τηλεοπτικό αέρα, λόγω «πιεστικού τηλεοπτικού χρόνου»; Εάν είναι έτσι να μη βγαίνει στα κανάλια.

Ζούμε στη χώρα που έχουμε ακούσει ότι, «δεν υπάρχει απόδειξη» ότι ο κορωνοϊός διασπείρεται από τη θεία κοινωνία και τώρα την Αστυνομία.

Ζούμε στη χώρα που η έλλειψη λογικότητας είναι εξοργιστική και απαράδεκτη

tribune.gr

Categories