Συμφωνεί με Σκέρτσο ο κ. Μητσοτάκης για τις έρευνες περί ανεμβολίαστων αστυνομικών;

Αποσβολωμένοι οι τηλεθεατές παρακολούθησαν χθες τον υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο να εξηγεί με την πλέον επιστημονική σπουδή γιατί δεν υπάρχει λόγος να επιβληθεί ο εμβολιασμός κατά του νέου κορονοϊού και στα σώματα ασφαλείας. Μεταξύ άλλων, ο κ. Σκέρτσος δήλωσε κατά την εμφάνισή στο Mega, ότι «δεν υπάρχει κάποια μελέτη που να δείχνει ότι οι εργαζόμενοι στην αστυνομία μεταδίδουν τον ιό».

Μετά την πρώτη αντίδραση από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, που έκανε λόγο για «επιτελικό τσίρκο», η Κουμουνδούρου επανέρχεται σήμερα και ρωτάει ευθέως τον πρωθυπουργό αν ενστερνίζεται την «επιστημονική» εξήγηση του υπουργού του, ο οποίος μάλιστα σχολιάζοντας την κριτική του Νάσου Ηλιόπουλου επέμεινε ότι οι αστυνομικοί «σίγουρα όμως δεν συμμετέχουν σε αλυσίδες διασποράς του ιού που να δικαιολογούν την επιβολή οποιασδήποτε υποχρεωτικότητας»…

«Μετά τις εκκλησίες, και με την αστυνομία η κυβέρνηση ομολογεί πως διαχειρίζεται την πανδημία με μοναδικό κριτήριο να μην δυσαρεστήσει την εκλογική της πελατεία», τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση και καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποδοκιμάσει τη δήλωση Σκέρτσου, σε διαφορετική περίπτωση «θα επιβεβαιώνει πόσο επικίνδυνος είναι για τη δημόσια υγεία. Την ώρα που όλοι μετράμε νεκρούς αυτός συνεχίζει να μετράει ψηφοφόρους».

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

«Συμφωνεί ο κ. Μητσοτάκης με Σκέρτσο ότι δεν υπάρχουν έρευνες που να δείχνουν ότι οι ανεμβολίαστοι αστυνομικοί μεταδίδουν τον ιό;»

Ο στενότερος συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη, υπουργός Επικρατείας κ. Σκέρτσος, χθες μετά την πρόταση του κ. Τσίπρα για αυστηρότερα μέτρα στους ανεμβολίαστους αστυνομικούς, μας ενημέρωσε ότι δεν χρειάζεται γιατί «δεν υπάρχει μελέτη που να δείχνει ότι οι αστυνομικοί μεταδίδουν τον ιό για να επιβάλλεται να εμβολιαστούν, ώστε να προστατεύσουν όσους έρχονται σε επαφή μαζί τους».

Μετά τις εκκλησίες και με την αστυνομία η κυβέρνηση ομολογεί πως διαχειρίζεται την πανδημία με μοναδικό κριτήριο να μην δυσαρεστήσει την εκλογική της πελατεία.

Όσο ο κ. Μητσοτάκης δεν αποδοκιμάζει τη δήλωση Σκέρτσου και δεν λαμβάνει μέτρα για τους ανεμβολίαστους αστυνομικούς που κάνουν ελέγχους και επιβάλλουν πρόστιμα σε ανεμβολίαστους πολίτες, τόσο θα επιβεβαιώνει πόσο επικίνδυνος είναι για τη δημόσια υγεία. Την ώρα που όλοι μετράμε νεκρούς αυτός συνεχίζει να μετράει ψηφοφόρους.

efsyn.gr

Categories