Οργή στο Μαξίμου με την Γκάγκα

Η γιατρός αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα προκάλεσε νεύρα στο Μαξίμου. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρωθυπουργικό περιβάλλον «βράζει» εναντίον της.

Της χρεώνουν τη διαρροή της πρότασης που διατύπωσε – και απορρίφθηκε – να επανέλθουν στην υπηρεσία οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί, ώστε να ενισχυθούν τα νοσοκομεία, αφού όπως είχε πει αναπνευστήρες έχουμε, γιατρούς δεν έχουμε.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Δεν τους άρεσε καθόλου η δήλωση ότι «αν αυξηθούν κι άλλο τα κρούσματα, οι νοσηλείες και οι διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ, σε λίγο θα πρέπει να διαλέξουμε αν θα νοσηλευθεί ασθενής με κορωνοϊό ή ασθενής με εγκεφαλικό».

Επίσης κατά τη διάρκεια της ομιλίας της η αναπληρώτρια υπουργός έδωσε συμβουλή να προσέχουμε όλοι αλλά κυρίως οι… εμβολιασμένοι! Και αυτό διότι «κολλάνε περισσότερο και αρρωσταίνουν πολύ περισσότερο»!!

Ειδικά η δεύτερη και τρίτη αναφορά …χαλάνε το αφήγημα του πρωθυπουργού ότι υπάρχει απόλυτος έλεγχος της πανδημίας, ικανός αριθμός ΜΕΘ και ανταπόκριση του ΕΣΥ και κυρίως τον ισχυρισμό ότι πρόκειται για «πανδημία ανεμβολίαστων»…

Επίσης σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους οι σχέσεις του υπουργού Υγείας Θανάση Πλεύρη με την αναπληρώτρια υπουργό δεν είναι καθόλου καλές… Κάτι που επίσης λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν τους στο Μαξίμου.

aftodioikisi.gr

Categories