Ξεκίνησε η προεκλογική προετοιμασία του Γ. Σωφρόνη με την οργανωτική συνάντηση των αιρετών της παράταξης. video

Με την σύγκληση της πρώτης οργανωτικής συνάντησης των αιρετών, σε live μετάδοση, που έγινε την Τρίτη 23/11/21 στον Πολυχώρο ΑΝΙMA CLUB , ξεκίνησε ο Γιώργος Σωφρόνης την προεκλογική του προετοιμασία για τις δημοτικές εκλογές του 2023.

Ο πρώην Δήμαρχος Σαρωνικού αφού παρουσίασε το νέο ανανεωμένο λογότυπο της παράταξης, ασκώντας αυτοκριτική σε ότι αφορά τους λόγους μη εκλογής στις τελευταίες εκλογές, παρουσίασε στους συνεργάτες του το πλάνο δράσεων προκειμένου η παράταξη να “θεραπεύσει”  τις αιτίες που ένα ικανό κομάτι του κόσμου απομακρύνθηκε και έδωσετη νίκη σε άλλο συνδυασμό.

 

 

 

Το πλάνο δράσης είναι στηριγμένο σε τρεις βασικούς τομείς:

1-Γόνιμη και εποικοδομητική Αντιπολίτευση

2-Εξειδίκευση και ανάδειξη των μεγαλύτερων προβλημάτων με κατάθεση προτάσεων και ανάληψη πρωτοβουλιών (Καθαριότητα, Οδικό δίκτυο, συγκοινωνία κλπ)

3-Οργανωτική ανασυγκρότηση (οποία παρουσιάστηκε μετά τη λήξη της live μετάδοσης)

Ο Γ. Σωφρόνης άσκησε σκληρή κριτική στη Δημοτική Αρχή (Αποχετευτικό, Ανεμογεννήτριες , κλπ) ενώ δεσμεύτηκε πως  προτεραιότητά του θα είναι η ενίσχυση της Ασφάλειας και της Αστυνόμευσης όλων των περιοχών του Δήμου Σαρωνικού.

Τέλος, ανήγγειλε την επανέναρξη της  διαδραστικής επικοινωνίας μέσω νέας ιστοσελίδας, εκμεταλλευόμενος όλα τα τεχνολογικά μέσα επικοινωνίας καθώς λόγω πανδημίας δεν είναι δυνατή η δια ζώσης επικοινωνία με πολύ κόσμο.

δείτε το live video

 

Categories