Άδωνις: Τα πάμε μια χαρά – Δεν μπορεί να κάνει η κυβέρνηση κάτι παραπάνω

Με την πρόβλεψη των ειδικών να έχουμε ξεπεράσει τα Χριστούγεννα τους 20.000 νεκρούς από την πανδημία ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε στο ΣΚΑΪ, πως η Ελλάδα τα πάει μια χαρά, στέκεται όρθια «η Οικονομία μας πάει καλά, η ζωή μας συνεχίζεται, προχωράμε»

«Έχουμε τέτοια κυβέρνηση που θα μας προστατέψει απ’ την πανδημία και τις γιορτές», πρόσθεσε για να συμπληρώσει λίγο αργότερα:

«Δεν αισθάνομαι πως υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει η κυβέρνηση για κάτι παραπάνω».

Ειδικότερα, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε τα εξής: «Θα κάνουμε Χριστούγεννα με ανοιχτά μαγαζιά. Τελεία. Μπορούμε να το πούμε πιο απλά; Έχουμε τέτοια κυβέρνηση που θα μας προστατέψει από την πανδημία και τις γιορτές. Όλη η Ευρώπη να κλείσει, εμείς θα ανοίξουμε. Μια χαρά πάει η Ελλάδα μας, στέκεται όρθια, η Οικονομία μας πάει καλά, η ζωή μας συνεχίζεται, προχωράμε».

«Έχουμε έναν σχεδιασμό, προχωράμε. Προς το παρόν Δεν έχει αλλάξει κάτι στην Ελλάδα. Η πανδημία σταδιακά ξεφουσκώνει», δήλωσε σημειώνοντας πως οποιοδήποτε μέτρο δεν αφορά τους εμβολιασμένους είναι στο τραπέζι.

«Δεν θέλουμε να συζητάμε διαρκώς για νέα μέτρα. Δεν υπάρχουν νέα μέτρα αυτή τη στιγμή. Θέλει 10-14 μέρες για να μετρήσεις το αποτέλεσμα των νέων μέτρων».

tribune.gr

Categories