Το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δ. Σαρωνικού για το 2022- Παρουσίαση – Εισηγήσεις- Τοποθετήσεις. (video)

Oμόφωνα ψηφίστηκε (με αρνητική ψήφο της Τάνιας Γαλανοπούλου) το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Σαρωνικού για το 2022 από το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της 15ης Δεκεμβρίου.
Κεντρικός εισηγητής ήταν ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Γιάννης Κυριακόπουλος ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις των δημοτικών συμβούλων. Ο δήμαρχος Πέτρος Φιλίππου κάνοντας ολιγόλεπτη εισήγηση καθ οδόν προς εκδήλωση βράβευσης του πρ ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου στην οποία μετείχε ως οργανωτική επιτροπή, τόνισε πως για πρώτη φορά έχει προβλεφτεί κονδύλι 55.000 ευρώ για κάθε κοινότητα  για να το διαχειριστέ κάθε Κοινοτικό Συμβούλιο, για  οδοποιία και άλλα έργα.

Εκτός από την παράθεση του τεχνικού προγράμματος το οποίο μπορείτε να το δείτε σε flipbook, παραθέτουμε και τα video με τις εισηγήσεις του Δημάρχου Σαρωνικού Πέτρου Φιλίππου και του εισηγητή αντιδημάρχου Γιάννη Κυριακόπουλου.

Στη συνέχεια  παρουσιάζουμε και τις τοποθετήσεις των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου με τη σημείωση πως από την παράταξη ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΥΡΙΟ  παραβρέθηκαν μόνο η Μαρία Κόλλια και η Ακριβή Καρούμπαλη.

Πριν από τις τοποθετήσεις προηγήθηκαν οι διευκρινιστικές ερωτήσεις και  απαντήσεις του αρμόδιου αντιδημάρχου Γιάννη Κυριακοπούλου  που μπορείτε να δείτε στο live της συνεδρίασης είτε στο Facebook είτε στο Youtube πατώντας εδώ

 

Η ολιγόλεπτη εισήγηση του Δημάρχου Π.Φιλίππου

Η Εισήγηση Γ. Κυριακόπουλου.

Τοποθέτηση Χρ. Τσιγαρίδα

Τοποθέτηση Τάνιας Γαλανοπούλου

Τοποθέτηση Ακριβής Καρούμπαλη

 Τοποθέτηση Μαρίας Κόλλια

 

 

Categories