Ενθουσίασαν τα 120 μικρά του ΝΟΣ στις επιδείξεις των Ακαδημιών του Συλλόγου. video-φωτό

Ενθουσίασαν τα 120 “μικρά” του ΝΟΣ στις επιδείξεις των Ακαδημιών του Συλλόγου που έγιναν την Κυριακή το βράδυ (19/12) στο κλειστό γυμναστήριο Αναβύσσου “Κυριάκος Κότταρης”.
Το νεοσύστατο ΔΣ συνδύασε την εκδήλωση και με ειδικές βραβεύσεις, απονέμοντας τιμητικές πλακέτες  σε πρωτεργάτες του Συλλόγου που επί πολλά χρόνια μόχθησαν για να διατηρήσουν τον ΝΟΣ όρθιο, μέσα από πολλές αντιξοότητες με πρώτο τον ακούραστο Δημήτρη Βόγγολη που πριν λίγο καιρό παραχώρησε τη σκυτάλη στους νεότερους για να συνεχίσουν το έργο του. Για μας τους παλαιότερους, ο ΝΟΣ ήταν συνυφασμένη έννοια με το όνομα “Δ.Βόγγολης

Τρεις επίσης παράγοντες παρέλαβαν τιμητική πλακέτα για την συνεισφορά τους : O πρώην δημοτικός σύμβουλος Σαρωνικού Σπύρος Δημητρίου και οι “παλαίμαχοι” στη Διοίκηση του Ομίλου  Γιώργος Λέκκας και  Ν.Σταματόπουλος.

Ο Δήμαρχος Π.Φιλίππου και η Πρόεδρος του ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ  Δήμητρα Ράπτη χαιρέτησαν τη γιορτή ενώ παραβρέθηκαν και οι  Αντιδήμαρχοι Χ.Γαλάνης και Καραγιάννης καθώς και η  Σύμβουλος της Κοινότητας Σαρωνίδας κα Θεοδωροπούλου-Καποτά.

Δείτε αποσπάσματα της εκδήλωσης και σχετικό album φωτογραφιών,

Δείτε album φωτο sto facebook

https://www.facebook.com/media/set?vanity=Paraktios&set=a.1951942288310038

 

Categories