Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2021 – Παιδικό Πανεπιστήμιο. (video)

Το Παιδικό Πανεπιστήμιο φέτος μας χάρισε μαγικά Χριστούγεννα!

Την Τετάρτη 15/12, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας covid, πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στους εξωτερικούς χώρους του σχολείου με μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από όλα τα παιδιά του σχολείου, γονείς, συγγενείς και φίλους, αλλά και τοπικούς φορείς και καλεσμένους. Τα παιδιά χόρεψαν, τραγούδησαν και παρουσίασαν Χριστουγεννιάτικα δρώμενα. Παράλληλα οργανώθηκε bazaar με γιορτινά εδέσματα, που ήταν προσφορά από τοπικά καταστήματα όπως το ζαχαροπλαστείο Αμάραντος στην Σαρωνίδα, ο φούρνος Ήπειρος στην Βάρη και το Lord’s Creations στην Αγία Μαρίνα, αλλά και χειροποίητα είδη που έφτιαξαν μαμάδες του σχολείου και τα ίδια τα παιδιά με τις νηπιαγωγούς. Ο κόσμος ψώνισε και όλα τα έσοδα μπήκαν στον ειδικό κουμπαρά του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ του ΠΑΙΔΙΟΥ!

Μας εντυπωσίασε η Χριστουγεννιάτικη έκθεση χειροτεχνίας και κατασκευών των παιδιών, με υπέροχες πρωτότυπες κατασκευές και υλικά, όπου κάθε τμήμα είχε εργαστεί με διαφορετικό τρόπο! Επίσης παντού υπήρχαν θεματικές γωνιές και ένα μαγευτικό χωριό στις Άλπεις με τελεφερίκ και χιονισμένα σπιτάκια!!! Ο Άη Βασίλης ήταν νηπιαγωγός του σχολείου και έπαιζε με τα παιδιά, μαζί με την Αγιο-Βασιλίνα – επίσης νηπιαγωγό – που μας παρουσίασε και το απίστευτο σπίτι του Αη Βασίλη, το ταχυδρομείο του εργαστηρίου του και το δωμάτιο του!!

Η χορωδία του σχολείου με τα μεγαλύτερα παιδιά του νηπιαγωγείου, με φαναράκια αναμμένα στα χέρια, έψαλλε την «Άγια Νύχτα» και συγκίνησε γονείς και καλεσμένους, χόρεψε μοντέρνες χορογραφίες, ενώ τα προνήπια παρουσίασαν γιορτινά θέματα. Όλοι πέρασαν αξέχαστα και κανείς δεν ήθελε να φύγει από το Παιδικό Πανεπιστήμιο αυτήν την Χριστουγεννιάτικη βραδιά!

Η διευθύντρια του σχολείου , Τατιάνα Τσαραμιάδου, μας χάρισε το τραγούδι που έγραψε «Jingle Bells Άγιε Βασίλη» και το οποίο ακούγεται στο μικρό μας βίντεο.

Ευχόμαστε καλές γιορτές σε όλα τα παιδάκια!

 

 

Categories