Η περιφέρεια Αττικής απαντάει στον Σγουρό

23/12/2021
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Η ανακύκλωση στην Αττική γίνεται πράξη

Η υπογραφή των συμβάσεων για την προμήθεια εξοπλισμού ανακύκλωσης από τον ΕΔΣΝΑ στις 20 Δεκεμβρίου, φέρνει την Αττική ακόμη πιο κοντά στο μεγάλο μας στόχο που είναι να καταστεί «Πράσινη Περιφέρεια», πρώτη στην Ανακύκλωση.

Περιφέρεια Αττικής, ΕΔΣΝΑ και Δήμοι, για πρώτη φορά, ενώνουμε δυνάμεις για να περάσουμε στη νέα εποχή της κυκλικής οικονομίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Ο κ. Σγουρός ως περιφερειάρχης, το μόνο που άφησε κληρονομιά στην Αττική στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, ήταν η χωματερή της Φυλής, μηδενικό έργο στην ανακύκλωση κι ένας πανάκριβος και φαραωνικός σχεδιασμός.

Σήμερα, τη στιγμή που με έργα και πράξεις κάνουμε μια νέα αρχή στο ζήτημα αυτό, έχει το θράσος να πετά λάσπη και να μιλά για δήθεν λίστα Πατούλη σε ΜΜΕ.

Στη λάσπη Σγουρού, απαντάμε με έργο.

Με νέο εξοπλισμό ανακύκλωσης, με 80+100 νέα απορριμματοφόρα βίοαποβλήτων, με σύγχρονες ΜΕΒΑ και Πάρκα Κυκλικής Οικονομίας.

Στο δικό μας σχέδιο, η μόνη λίστα που υπάρχει είναι η λίστα των μεγάλων αναγκών που μας κληρονόμησαν οι αποτυχημένες διοικήσεις του χθες, καθώς και οι λύσεις που εμείς δίνουμε.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η σχετική ανακοίνωση Σγουρού

Γ. Σγουρός : Μετά τη «λίστα Πέτσα» ετοιμάζεται και «λίστα Πατούλη» με πακτωλό εκατομμυρίων προς τα ΜΜΕ – 4,8 εκ. € επικοινωνιακή εκστρατεία για τη διαχείριση των απορριμμάτων από Πατούλη ενώ τρέχουν παράλληλα απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ!!!

Categories