Στον εισαγγελέα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Ενώπιον της Εισαγγελικής Αρχής ο πρώην παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» μετά την οικειοθελή παράδοσή του. Η δικογραφία που σχηματίζεται εναντίον του.
Ενώπιον της Εισαγγελικής Αρχής ο πρώην παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» μετά την οικειοθελή παράδοσή του. Η δικογραφία που σχηματίζεται εναντίον του.

Στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης διανυκτέρευσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και σήμερα αναμένεται να απολογηθεί για τις πράξεις του ενώπιον του εισαγγελέα.

Χθες, ο παρουσιαστή παραδόθηκε οικειοθελώς με την αστυνομία να τον αναζητεί μετά από νέα μήνυση που κατατέθηκε εναντίον του από νεαρή γυναίκα η οποία τον κατηγορεί ότι έχει αναρτήσει σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου βίντεο και φωτογραφίες με προσωπικές στιγμές χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Ο παρουσιαστής έφθασε κατά πληροφορίες συνοδεία δικηγόρου προκειμένου να δώσει εξηγήσεις στη νέα αυτή καταγγελία.

Στο μεταξύ αστυνομικοί της Δίωξης Αστυνομικού Εγκλήματος μετέβησαν στο σπίτι του παρουσιαστή των στη Θεσσαλονίκη, αναζητώντας υλικό από ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα, για τον εντοπισμό στοιχείων που συνδέονται με τις παραπάνω καταγγελίες.

Ο εισαγγελέας θα κρίνει εάν θα τον παραπέμψει απευθείας σε αυτόφωρη εκδίκαση της υπόθεσής του, αν θα δώσει αναβολή ή θα ορίσει δικάσιμο.

Σε δήλωσή του χθες, ο συνήγορος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Γεώργιος Δακουράς, ανέφερε πως ο πελάτης του «με την αυτόβουλη εμφάνισή του έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των διωκτικών Αρχών προκειμένου να συνδράμει στην έρευνα που διεξάγεται έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο στις διωκτικές αρχές όσο και στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου οι υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται το όνομά του να αντιμετωπισθούν στις πραγματικές τους διαστάσεις» Υποστήριξε πως ο τηλεπαρουσιαστής «είναι συντετριμμένος και ότι έχει μετανιώσει ειλικρινά για την κατακριτέα συμπεριφορά του».

Η δικογραφία που σχηματίζεται εναντίον του αφορά την πράξη της παραβίασης προσωπικών δεδομένων, αδίκημα που είναι διαρκές και επισύρει την αυτόφωρη διαδικασία.

Οι διώξεις που αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα, για παραβάσεις του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

efsyn.gr

Categories