Δεν μας φταίει ο Ρουβάς, ξεκολλήστε

Το καινούργιο αφήγημα λέει πως οι διαμαρτυρίες είναι για την επιλογή του καλλιτέχνη.

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Το λένε πολλοί και διάφοροι, από τη Βίβιαν Ευθυμιοπούλου έως τον Αδωνι Γεωργιάδη. Οτι διαμαρτυρόμαστε για την πρωτοχρονιάτικη, πανάκριβη φιέστα επειδή ο καλλιτέχνης που συμμετέχει είναι ο Σάκης Ρουβάς. Λες και είναι πολιτικό το θέμα και όχι οικονομικό με δημόσιο χρήμα…

Το θέμα της πρωτοχρονιάτικης φιέστας των δημάρχων Αθηναίων δεν είναι σημερινό. Διαμαρτυρόμασταν και παλιά που συμμετείχαν στις συναυλίες αυτές και άλλοι καλλιτέχνες, του δικού μας… ύφους. Οπως ο Κωστής Μαραβέγιας. Ή και ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

Με τον Φίλιππο είχαμε συζητήσει αναλυτικά τότε και μου έδειξε και τα τιμολόγια. Ενώ το κόστος της δικής του βραδιάς ήταν συνολικά 177 χιλιάδες ευρώ, αυτός και η μπάντα του πήραν ελάχιστα, η αμοιβή τους ήταν μονοψήφια! Και δεν αποκλείεται και τώρα η αμοιβή του Ρουβά να είναι επίσης χαμηλή. Δεν μας φταίει ο καλλιτέχνης, χαλαρώστε.

Για να τελειώνουμε: όσοι ξέρουμε από συναυλίες και μουσικές παραγωγές ξέρουμε ότι τα 200 χιλιάδες ευρώ είναι εξωφρενική σπατάλη και δεν δικαιολογούνται. Όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά.

e-tetradio.gr

Categories