Κατερίνα Στεφανίδη: Aμφισβητεί τις πρωτιές Αντετοκούνμπο, Σάκκαρη στα βραβεία του ΠΣΑΤ

Τις πρωτιές Αντετοκούνμπο, Σάκκαρη στα βραβεία του ΠΣΑΤ αμφισβητεί ευθέως και αιτιολογεί την άποψη της αυτή η Ολυμπιονίκης του Ρίο Κατερίνα Στεφανίδη.

Χθες η Κατερίνα Στεφανίδη με μία ανάρτησή της στα social media τόνισε πως το σωστό για εκείνη θα ήταν ο ΠΣΑΤ να ανακηρύξει κορυφαίο αθλητή τον Μίλτο Τεντόγλου και όχι τον Γιάννη Αντετοκούμπο.

Μάλιστα η αθλήτρια του στίβου και Ολυμπιονίκης του Ρίο άνοιξε και διάλογο με τους ακόλουθούς της.

«Είμαι σίγουρη πως ο Τεντόγλου χ@@τηκε αλλά εγώ δεν κρατιέμαι.

»Γίνεται σε Ολυμπιακή χρόνια να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο πανευρωπαϊκό κλειστού (με μισό πόδι);», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είναι Ολυμπιακή χρoνιά. Το NBA γίνεται κάθε χρόνο.

»Οι Ολυμπιακοί κάθε 4 (5 σε αυτήν την περίπτωση).

»Επίσης η ομάδα του Γιάννη πήρε NBA όχι ο Γιάννης.

»Ο Τεντόγλου και ο Ντούσκος πήραν μόνοι τους τα χρυσά στους Ολυμπιακούς.

»Αυτή είναι η γνώμη μου», ήταν η απάντηση της σε έναν χρήστη ο οποίος διαφώνησε με τα γραφόμενά της.

Σήμερα επανήλθε με ανάρτηση της για την πρωτιά της Μαρίας Σάκκαρη.

«Στις γυναίκες δεν είχαμε μετάλλιο, άρα οι υπόλοιπες ήμασταν του πεταματού», σχολίασε καυστικά η Ολυμπιονίκης του επί κοντώ για την ανάδειξη της Μαρίας Σάκκαρη από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου ως κορυφαίας Ελληνίδας αθλήτριας της χρονιάς.

Λίγες ώρες μετά τη διαφωνία της με την ανακήρυξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο ως αθλητή της χρονιάς για το 2021 η Κατερίνα Στεφανίδη επανήλθε με νέο σχόλιο.

Αυτή τη φορά για τη Μαρία Σάκκαρη, την οποία «κάρφωσε» επειδή ανακηρύχθηκε και αυτή αθλήτρια της χρονιάς.

Συγκεκριμένα η Ολυμπιονίκης του Ρίο απαντώντας σε σχόλιο χρήστη του Twitter ο οποίος σχολίασε πως «και στις γυναίκες ολυμπιονίκης έπρεπε να το πάρει.

»Ο Γιάννης μπορούσε να το πάρει και του χρόνου, η Σακαρη μπορούσε επίσης και του χρόνου γιατί θα έχει καλύτερη χρονιά σίγουρα», του είπε ότι «στις γυναίκες δεν είχαμε μετάλλιο 😉 άρα οι υπόλοιπες ήμασταν του πεταματού».

tribune.gr

Categories