“Τι περιμένουν Μπακογιάννης και Ρουβάς για να ματαιώσουν τη φιέστα της ντροπής;”

“Αν με τις δεκάδες χιλιάδες κρούσματα της όμικρον και τις 21.000 νεκρούς επιμένει ακόμη ο κύριος Μπακογιάννης να πραγματοποιήσει φιέστα χαράς για την έλευση του 2022, τι να πεις κανείς αλήθεια.”, τονίζει η Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας με ανακοίνωσή της.

“Κάναμε υπομονή από τις 23/12 περιμένοντάς ότι ο Δήμαρχος θα το ξανασκεφτεί. 17 λεπτά του Σάκη Ρουβά για 215.000 ευρώ δεν είναι απλά πάρα πολλά πεταμένα λεφτά που θα έκαναν καλύτερη τη ζωή στους φτωχούς της πόλης. Είναι ύβρις για τους 21.000 νεκρούς να σπας πιάτα και να μοιράζεις χαμόγελα από τα ύψη του Λυκαβηττού με τον Σάκη Ρουβά. Τι δεν καταλαβαίνετε επιτέλους; Θεωρείτε «κανονικότητα» την εξαφάνιση του πλυθησμού μιας ολόκληρης πόλης;

Εκτός αν πιάσανε τόσο πολύ πάτο στην κυβέρνηση ώστε να πανηγυρίζουν για το success story της διαχείρισης της πανδημίας με γκλαμουράτες γιορτές μέσω Δημάρχου Αθήνας όταν σε 21.000 οικογένειες δεν έχουν στεγνώσει τα δάκρυα για τους αγαπημένους τους που χάθηκαν στις ΜΕΘ. Ναι, εκείνες τις ΜΕΘ για τις οποίες οι δολοφόνοι της κυβέρνησης δεν εκτιμούσαν ότι χρειάζονταν να είχαν στελεχωθεί εγκαίρως, ώστε να κάνουν την πολύτιμη δουλειά τους και όταν ξεπερνούν τον αριθμό των 450, όπως επιστημονικά το έθεσε η έρευνα των Τσιόδρα-Λύτρα.

Έχετε ακόμη μερικές ώρες να ζητήσετε συγνώμη για την μανία επίδειξης, κυνισμού και αλαζονείας και να πάρετε πίσω την αισχρή και πανάκριβη φιέστα σας κύριε Μπακογιάννη.
Είναι ανατριχιαστική η σύγκριση των προηγούμενων χρονιών και η επίκληση ότι «κάθε χρόνο τα ίδια ακούει για τα χρήματα που ξοδεύονται για την πρωτοχρονιάτική γιορτή». Δεν βλέπει την διαφορά άραγε; «Απουσιάζουν» πολλές χιλιάδες Αθηναίοι και κάτοικοι άλλοι πόλεων που δεν θα σας ακούσουν να εκφωνείτε την αντίστροφή μέτρηση για την έλευση του νέου χρόνου δίπλα στον αστέρα Ρουβά.

Πέτρος Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας

ΥΓ. Παραθέτω ολόκληρη την απρεπή ανάρτηση του κυρίου Μπακογιάννη στις 23/12:

«Οι διαμαρτυρίες για τον στολισμό της Αθήνας και το κόστος της Πρωτοχρονιάτικης γιορτής είναι κάτι σαν τα κάλαντα. Έθιμο των ημερών. Κάθε χρόνο τα ίδια. Σε κριτική δεν αντέχουν. Απάντηση άλλη δεν αξίζουν. Άλλωστε η Τεχνόπολη τα είπε όλα, το κόστος δεν απέχει από όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι το άχαρο μέρος του σκηνικού. Μακάρι να πετύχει η γιορτή γιατί με την πανδημία ο κόσμος έχει ακόμη περισσότερη ανάγκη για λίγο χαμόγελο στην αλλαγή του χρόνου. Κι ας μείνουν μίζερα κι ανούσια κάποιοι να φαρμακώνονται από τα λόγια τους. Χρόνια πολλά σε όλους. Φυσικά και σε εκείνους. Όλες οι μπάλες στολίζουν το δέντρο…. Καλά Χριστούγεννα!»

aftodioikisi.gr

Categories