Αποκάλυψη δημάρχου Νεάπολης-Συκεών-Δέχθηκα «Ισχυρές πιέσεις» που βρήκα PCR με 27 ευρώ! (video)

Νέες «βόμβες» του δημάρχου Νεάπολης-Συκεών, Σίμου Δανιηλίδη,λίγα εικοσιτετράωρα μετά την αποκάλυψη σχετικά με διαγωνισμό που εξασφάλισε τιμή κόστους για μοριακά τεστ στα 29 ευρώ (που κατεβαίνει στα 27 ευρώ για τις κοινωνικοπρονοιαακές υπηρεσίες και δομές του Δήμου)-Παρέμβαση Γεωργιάδη ότι δεν μπορεί να μειώσει το πλαφόν

Συγκλονίζουν οι νέες «αποκαλύψεις» του κ. Δανιηλίδη σχετικά με τα μοριακά τεστ. Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την αποκάλυψη σχετικά με διαγωνισμό που εξασφάλισε τιμή κόστους για μοριακά τεστ στα 29 ευρώ (που κατεβαίνει στα 27 ευρώ για τις κοινωνικοπρονοιαακές υπηρεσίες και δομές του Δήμου), που εξέθεσε την κυβέρνηση Μητσοτάκη που κάνει τα στραβά μάτια στην αισχροκέρδεια και γεμίζει τις τσέπες ιδιωτικών συμφερόντων, με νέες δηλώσεις του στο δελτίο ειδήσεων του Alert και τον Ανδρέα Καψαμπέλη, κάνει λόγο ότι δέχθηκε ισχυρές πιέσεις για την τιμή που ανακοίνωσε-εξασφάλισε ο δήμος του- στα PCR

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών αποκάλυψε ότι λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 7ης Δεκεμβρίου, δέχτηκε τηλεφώνημα από τον υπουργό ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος του έδωσε εξηγήσεις για τον λόγο που δεν μπορεί να μειώσει περαιτέρω τις τιμές, λέγοντάς του ότι θα πληγούν τα μικρά επαρχικά διαγνωστικά επειδή έχουν υψηλό λειτουργικό κόστος, ενώ παράλληλα έχει εισπράξει παράπονα από τον πανελλήνιο ιατρικό σύλλογο, λόγω της ενέργειας αυτής του δημάρχου!

Ερωτώμενος από τον παρουσιαστή, ο δήμαρχος είπε ότι ο ίδιος δεν είχε καμία ενόχληση από τον κύριο Γιώργο Πατούλη, με τον οποίον μάλιστα γνωρίζεται προσωπικά.

Η «βόμβα» όμως ήταν στην αμέσως επόμενη κουβέντα του. Ότι, έπειτα από την διενέργεια του διαγωνισμού και την κοινοποίησή του, δέχτηκε ισχυρές πιέσεις, όπου κάποιοι τον συμβούλεψαν «να μην χώνει την μύτη του σε αυτά τα πράγματα»!

Η παρέμβαση του Σίμου Δανιηλίδη στην εκπομπή:

Το επίμαχο σημείο από το 26:45

koutipandoras.gr

Categories