Οι δήμαρχοι εξέθεσαν τον κύριο υπουργό για τα PCR [βίντεο]

Λάβρος κατά της αντιπολίτευσης και συγκεκριμένων ΜΜΕ ο υπουργός Ανάπτυξης για να εισπράξει πληρωμένη απάντηση από τους δημάρχους που μπόρεσαν και πέτυχαν χαμηλές τιμές στα μοριακά τεστ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ και χαρακτήρισε σπέκουλα τα όσα γράφονται και δημοσιεύονται τις τελευταίες ημέρες για φθηνά PCR, απορρίπτοντας, παράλληλα, την όποια κριτική προς την κυβέρνηση, η οποία αναγκάστηκε να βάλει πλαφόν μετά από τις πιέσεις της κοινωνίας.

Αφού προχώρησε σε συγκεκριμένα μαθήματα περί οικονομίας της αγοράς αφήνοντας αιχμές προς την αντιπολίτευση, αλλά και ΜΜΕ, ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι το πλαφόν 47 ευρώ είναι χαμηλή τιμή.

Όμως στη συζήτηση ήταν παρόντες και ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, και ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, οι οποίοι… έβαλαν στη θέση του τον υπουργό Ανάπτυξης.

Υπογράμμισαν, μάλιστα, ότι εάν η κυβέρνηση αποφάσιζε τη συνταγογράφηση των PCR θα μπορούσε να κάνει κεντρική διαπραγμάτευση και να πετύχει τιμή κάτω των 20 ευρώ.

Και ο υπουργός Ανάπτυξης προσπάθησε να απαντήσει αλλά…

Το βίντεο από το 3.30 και μετά.

efsyn.gr

Categories