ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – «Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Εθελοντική Αιμοδοσία της Δ.Ε.Ε.Π Αν. Αττικής»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – «Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Εθελοντική Αιμοδοσία της Δ.Ε.Ε.Π Αν. Αττικής»

Συγκινητική υπήρξε η ανταπόκριση των μελών και των φίλων στην 1η Εθελοντική Αιμοδοσία που οργάνωσε ο Τομέας Υγείας της Δ.Ε.Ε.Π Ανατολικής Αττικής, με στόχο την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της Γραμματείας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας. Παρά τις δυσμενείς συνθήκες λόγω της κακοκαιρίας, η συλλογή 30 μονάδων αίματος είναι η απόδειξη ότι η διάθεση αλληλεγγύης και προσφοράς, σε όσους έχουν ανάγκη από αίμα, υπερβαίνει κάθε δυσκολία.

Η πρώτη Εθελοντική Αιμοδοσία της Δ.Ε.Ε.Π οργανώθηκε με τη συνεργασία των Κέντρων Αιμοδοσίας των Νοσοκομείων Αλεξάνδρα και Αμαλία Φλέμινγκ, στο Μαρκόπουλο και στο Κρυονέρι αντίστοιχα και αποτελεί μια δράση η οποία, ιδιαιτέρως μέσα στις συνθήκες της πανδημίας, έχει ζωτική σημασία.

Η Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π Βανίτα Σωφρόνη έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η Προσφορά αίματος σε έκτακτη ώρα δε λύνει το πρόβλημα. Για να εξασφαλιστεί ικανό απόθεμα είναι αναγκαία η εθελοντική και συστηματική προσφορά αίματος, γεγονός που σημαίνει ότι η δράση μας αυτή θα πρέπει να αποκτήσει μόνιμο και διαρκή χαρακτήρα. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους Δημάρχους Διονύσου και Μαρκοπούλου Γιάννη Καλαφατέλη και Κώστα Αλαγιάννη, τόσο για την παραχώρηση των χώρων, όσο και τη συνεργασία τους, τον Γραμματέα Οργανωτικού, Στέλιο Κονταδάκη, η συμβολή του οποίου υπήρξε καθοριστική για την υλοποίηση της δράσης, τον Τομεάρχη Υγείας Κώστα Στρίκο και τον Αναπληρωτή Τομεάρχη Παναγιώτη Δούρο, οι οποίοι ξεπέρασαν εαυτόν για την πραγματοποίηση της δράσης αυτής, την Υπεύθυνη Επικοινωνίας Ελένη Θωμά για την πολύτιμη βοήθεια της και τους Προέδρους και τα μέλη των ΔΗΜ.ΤΟ Αν. Αττικής που την στήριξαν και την αγκάλιασαν με θέρμη. Δίπλα μου πάντα αρωγοί και παρόντες ο Γενικός Συντονιστής κομματικών οργανώσεων Αττικής της ΝΔ Λεωνίδας Πιλιλίτσης και ο Τομεάρχης Βόρειας Αττικής Μανώλης Βελονάκης, όπως και όλο του ΔΣ της Δ.Ε.Ε.Π.

Κυρίως όμως θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μας που συμμετείχαν στο κάλεσμα ζωής της Δ.Ε.Ε.Π Ανατολικής Αττικής, οι οποίοι παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας, απέδειξαν εμπράκτως ότι η συνεισφορά στον συνάνθρωπο είναι η μέγιστη πράξη».

ΓΙΑ ΤΗΝ Δ.Ε.Ε.Π ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Categories