ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ 10-02-2022
Απ,εξερ. 009/10.02.2022
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΩΝ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ
Σ.Ε.Ε.Π.ΦΩ
Προς:
1) ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
2) ΠΡΟΕΔΡΟ Τ.Ε.Δ.Σ. :Δημήτριο Παπαχρηστου
Κύριε Πρόεδρε,
Το ΔΣ του συλλόγου, καθώς και όλος ο εμπορικός κόσμος της Παλαιάς Φώκαιας είχε την τύχη να παρακολουθήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 09-02-2022, το θέμα με τίτλο “ Λήψη απόφασης συμμετοχής του Δήμου στην έκθεση FOOD EXPO Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και ποτών, 12-14 Μαρτίου 2022. Στο οποίο ήσασταν και εισηγητής.
Πραγματικά χαιρόμαστε που εσείς, στο Δήμο Σαρωνικού έχετε αντιληφθεί την έκταση των συνεπειών που είχαν -και έχουν- τόσο η πανδημία, όσο και η οικονομική κρίση της τελευταίας δεκαετίας και τον αντίκτυπο αυτών στην οικονομία της χώρας και κατ΄επέκταση στην επιχειρηματικότητα της περιοχής μας. Μέσα από αυτήν τη δράση που προγραμματίζεται θα δοθεί η δυνατότητα σε επαγγελματίες, παραγώγους ,βιοτέχνες , της περιοχής μας να προβάλλουν τα προϊόντα τους, αλλά πρωτίστως μέσω αυτής στον Δήμο μας να προάγει την τουριστική του προβολή που είναι και το κύριο μέλημα όλων μας.
Παρακαλούμε δεχθείτε τα συγχαρητήριά μας και ευχόμαστε ειλικρινά τέτοιες πρωτοβουλίες να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση και για τους λοιπούς Δήμους της χώρας. Εμείς σαν σύλλογος είμαστε δίπλα σας σε οποιαδήποτε συνεργασία για την συνεχή βελτίωση της τουριστικής προβολής του Δήμου μας και στην διάθεση σας αν επιθυμείτε να σας φέρουμε σε επαφή με μέλη μας που με την συμμετοχή τους στην έκθεση θα αναδείξουν την περιοχή μας.
Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Μιχαήλ Αβραμίδης Χριστόφορος Τσουνης