Το live video του Δ.Σ. Σαρωνικού για τα “LED” που έγινε την Τετάρτη 30/3. Όλες οι τοποθετήσεις των επικεφαλής και των συμβούλων.

Με τηλεδιάσκεψη τελικά και όχι δια ζώσης το Δ.Σ. Σαρωνικού για τα LED, την Τετάρτη  30/3- Live από Paraktios.gr (αφιλοκερδής προσφορά)

Παραθέτουμε όλες τις τοποθετήσεις των Συμβούλων μετά την 6ωρη συζήτηση του θέματος η οποία έγινε χωρίς την παρουσία εκπροσώπων του αναδόχου σχήματος  παρά μόνο με την παρουσία του ανεξάρτητου συμβούλου.

Οι τοποθετήσεις που παρουσιάζονται είναι με τη σειρά που έδωσε τον λόγο η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.  Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να ανατρέξετε στο live video  της συνεδρίασης ΕΔΩ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΣΗ

Η Τοποθέτηση Γ.Σωφρόνη.

H τοποθέτηση Χρ Τσιγαρίδα

Η Τοποθέτηση Τ Γαλανοπούλου

Η Τοποθέτηση Σ.Γκέραλη

Η Τοποθέτηση Xρ Γκίνη

H τοποθέτηση Δ Παπαχρήστου.

Η ¨ΚΟΝΤΡΑ” ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ-ΣΩΦΡΟΝΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΩΦΡΟΝΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΦΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ “ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ”

H τοποθέτηση Γ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.

ΑΚΡΙΒΗ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΗ- ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑ LED

 

 

 

Οι τοποθετήσεις που παρουσιάζονται είναι με τη σειρά που έδωσε τον λόγο η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να ανατρέξετε στο live video  της συνεδρίασης ΕΔΩ

 

ΤΟ VIDEO ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

 

Categories