Μάρκος Σεφερλής: Πρεμιέρα του “Super Mammy” με αστεία για βιαστές – Οργή στο Twitter

Στη νέα σειρά του “Super Mammy”, ο Μάρκος Σεφερλής αναπαράγει όλα τα ομοφοβικά και σεξιστικά στερεότυπα που παλεύουμε να εξαλείψουμε. Γκέι καρικατούρες και γυναίκες που ποθούν βιαστές θεωρούνται μάλλον “αστεία” στην Ελλάδα του 2022.
Παναγιώτα Κλεάνθους

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής (03/04) η νέα κωμική σειρά του Μάρκου Σεφερλή με τίτλο “Super Mammy”, η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με τις πρώτες εντυπώσεις να είναι άκρως απογοητευτικές.

Στη σειρά, η οποία βασίζεται στο “Mrs. Brown’s Boys” του BBC και θα αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια, ο Μάρκος Σεφερλής μεταμορφώνεται σε μια γυναίκα με το όνομα Χαρίκλεια, υποδυόμενος την “αθάνατη” Ελληνίδα μάνα.

Το πρώτο επεισόδιο του “Super Mammy” επιβεβαίωσε το πιο δυσοίωνο σενάριο, καθώς αναπαράγονται όλα τα ομοφοβικά και σεξιστικά στερεότυπα για τα οποία μέρα – νύχτα δίνουμε αγώνες προκειμένου να εξαλειφθούν.

Οι ομοφυλόφιλοι παρουσιάζονται για άλλη μια φορά ως καρικατούρες για να “γελάσει” το κοινό, ενώ στην πραγματική ζωή πασχίζουν να κατακτήσουν βασικά ανθρώπινα δικαιώματα, οι γυναίκες αντικειμενοποιούνται και εργαλειοποιούνται, τη στιγμή που τα περιστατικά έμφυλης βίας αυξάνονται μέρα με τη μέρα, οι βιαστές και οι επιδειξίες εμφανίζονται ως άνδρες τους οποίους οι γυναίκες ποθούν, ενώ την ίδια ώρα τα κορίτσια φοβούνται να γυρίσουν μόνα τους στο σπίτι τα βράδια. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ  

news247.gr

Categories