Β. Μπούτσης: Δωρεάν κατ’ οίκον αποκομιδή κλαδεμάτων από Δήμο. Πότε πληρώνει ο Δημότης. Βροχή τα πρόστιμα για παράνομες αποθέσεις. (ηχητικό)

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΙΣΤΕΣ.: ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΑ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΡΥΠΑιΝΕΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ!!

Ευκαιρία για την παρούσα δημοσίευση, πήρα την Κυριακή 17/4, βλέποντας γείτονα να αδειάζει τα κλαδέματά του σε κοινόχρηστο χώρο στο Λαγονήσι όπου ποτέ στο παρελθόν δεν είχε συμβεί ο συγκεκριμένος χώρος να μετατρέπεται σε χώρο ενάπόθεσης κλαδεμάτων -έστω και αν υπάρχουν κάδοι σε απόσταση αναπνοής. Δυστυχώς όμως κάποιοι έκαναν την αρχή και σιγά σιγά ξεκίνησε και συνεχίζει ο χώρος να έχει μετατραπεί σε (νέο) σημείο εναπόθεσης κλαδεμάτων. Έχει ειδοποιηθεί φυσικά ο Δήμος Σαρωνικού και ελπίζω σύντομα να γίνει αποκατάσταση.

Πολύ χρήσιμες πληροφορίες λοιπόν, έδωσε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Σαρωνικού Βασίλης Μπούτσης στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου της 13/4/22, στο πλαίσιο απαντήσεων με την ευκαιρία της παρουσίασης του Επικαιροποιημένου Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων που ήδη έχουμε δημοσιεύσει ΕΔΩ.

Επιγραμματικά, παραθέτουμε τι είπε ο Αντιδήμαρχος στην παρέμβασή του:

1. Τηλεφωνικά ραντεβού για δωρεάν αποκομιδή κλαδεμάτων όταν πρόκειται για όγκο μέχρι 2 αγροτικά φορτηγάκια.
2. Τηλεφωνικά ραντεβου και επι πληρωμη αποκομιδή  αν ο όγκος είναι μεγαλύτερος των 2 αγροτικών.
3. Επιβολή προστίμων σε πολίτες που ανεξέλεγκτα αποθέτουν κλαδέματα σε ανοιχτα οικόπεδα

Σχετικά με τα πρόστιμα, όντως διαπιστώσαμε ότι τις τελευταίες ημέρες μόνο, με ημερομηνία 15/4/22, μετρήσαμε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ , δώδεκα πρόστιμα από 1000 ευρ το καθένα για παράνομες αποθέσεις.

Προσοχή λοιπόν!!!!!

Ακούστε τι είπε ο Β Μπούτσης

Categories