Η δημόσια τηλεόραση αποκαλεί «πρίγκιπα» τον γιο του Γλύξμπουργκ…

BINTEO

Σε μια ασύλληπτη πρόκληση προχώρησε η ΕΡΤ καθώς σε ρεπορτάζ στην πρωινή εκπομπή εμφανίστηκε και έδωσε συνέντευξη ο γιος του Γλύξμπουργκ, Νικόλαος, με τη δημοσιογράφο να… τον αποκαλεί δυο φορές «πρίγκιπα» χωρίς να τη διορθώσει κανένας εκ των παρουσιαστών της εκπομπής.

Ο γιος του Γλύξμπουργκ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή μαζί με την πρόεδρο της AXION Hellas, παιδίατρο Σάντη Κορμά, για τις δραστηριότητες της οργάνωσης σε Φολέγανδρο, Σύμη, Χάλκη, Αστυπάλαια και Κίμωλο.

Η δημοσιογράφος παρουσιάζοντας τους καλεσμένους κατά τη ζωντανή σύνδεση από το λιμάνι της Παλαιάς Φώκαιας, προσφώνησε τον Νικόλαο ως «πρίγκιπα» με το στούντιο να σιωπά και να μην διορθώνει.

Στη συνέχεια της συνέντευξης και αφού η Σάντη Κορμά ολοκλήρωσε τη δήλωσή της, η δημοσιογράφος ρώτησε τον γιο του Γλύξμπουργκ λέγοντας:

«Πρίγκιπα Νικόλαε υπάρχει και ένα κομμάτι εκπαιδευτικό μπορείτε να μας πείτε γι’ αυτό;» με τους παρουσιαστές και πάλι να σιωπούν θεωρώντας ότι πιο φυσικό να συνομιλεί η δημόσια τηλεόραση με έναν μαϊμού πρίγκιπα…

 

avgi.gr
Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Categories