Η γιορτή της Μητέρας στο Παιδικό Πανεπιστήμιο
Μια ξεχωριστή “Γιορτή της Μητέρας”, αφιερωμένη στην ΓΙΑΓΙΑ, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Μαΐου 2022 το πρωί στο Παιδικό Πανεπιστήμιο! Μανούλες, γιαγιάδες και παιδιά γέμισαν τις αυλές και τους κήπους του σχολείου, φόρεσαν λουλούδια στα μαλλιά, συμμετείχαν σε εργαστήρια τέχνης, ομαδικά και θεατρικά παιχνίδια τραγούδησαν και χόρεψαν με πολύ κέφι!
Στην εκδήλωση τραγούδησε η χορωδία ΛΥΚΟΥΡΙΖΑΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ αγαπημένα τραγούδια υπό την διεύθυνση του μαέστρου ΑΙΜΙΛΙΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ενώ στο πιάνο συνόδευσε η πιανίστα ΕΛΜΑ ΚΑΦΕΤΖΗΔΑΚΗ.
Παρευρέθηκαν από τον Δήμο Σαρωνικού ο αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Ζεκάκος και από τον Δήμο Κορωπίου ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «ΣΦΗΤΤΟΣ» κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντάρας. Ευχαριστούμε τον κ Μέμο Ξυγκάκη και τον paraktio.gr για την ζωντανή σύνδεση και προβολή της εκδήλωσης. Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς που προετοίμασαν την γιορτή, τα παιδιά που μας χάρισαν την αγάπη και τον ενθουσιασμό τους και τον κόσμο για την συμμετοχή του! Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες!
Δείτε και άλλες φωτο στη σελίδα του Παιδικού Πανεπιστημίου ΕΔΩ