Έκκληση από την αδελφή του Θύμιου – Ζητά την τιμωρία των υπευθύνων

Αγωνία για την τύχη του Θύμιου Μπουγά με την ανησυχία όσων ελπίζουν να έχει βρει κάπου καταφύγιο να αυξάνεται, καθώς η αδελφή του απευθύνει μέσω της ΕΡΤ Πύργου έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει για να εντοπιστεί ο 39χρονος

«Ανησυχώ για τον αδελφό μου» δήλωσε η μοναδική συγγενής, που έχει δώσει κατάθεση στην αστυνομία. «Θέλω να βρεθεί και να είναι καλά ο αδελφός μου» είπε η ίδια προσθέτοντας μάλιστα πώς έμαθε για την εξαφάνιση από την τηλεόραση, με δεδομένο ότι τα τελευταία χρόνια δεν είχε επικοινωνία με τον Θύμιο.

Ωστόσο, καταδικάζει όσα έγιναν σε βάρος του και ζητά την τιμωρία των υπευθύνων. Στο μεταξύ οι πληροφορίες αναφέρουν πως η δικογραφία βρίσκεται από χθες στα χέρια του εισαγγελέα.

Αλλά άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 39χρονου, που αγνοείται για 13η ημέρα, μετά από το άγριο μπούλινγκ που υπέστη από 11 τραμπούκους που ταυτοποιήθηκαν μόλις το περασμένο Σάββατο και μετά την διάσταση που πήρε η υπόθεση.

Άλλωστε, σύμφωνα με τις σοβαρότατες καταγγελίες του πρόεδρου της ΜΚΟ «Γραμμή Ζωής», δημιουργού της υπηρεσίας Silver Alert Hellas (του εθνικού συντονιστικού προγράμματος ειδοποίησης των πολιτών σε περιστατικά εξαφάνισης ηλικιωμένων), προχθές στην ΕΡΤ, ο Θύμιος είχε κάνει τουλάχιστον τέσσερις καταγγελίες στην ΕΛ.ΑΣ. πριν χαθεί.

Ο Γεράσιμος Κουρούκλης αποκάλυψε ότι η υπηρεσία αναζήτησης εξαφανισμένων ανθρώπων ενημερώθηκε στις 12 Μαΐου, οκτώ ολόκληρες μέρες μετά την εξαφάνιση του Θύμιου και 12 μέρες αφότου ο ίδιος είχε καταφύγει στην Αστυνομία για να ζητήσει βοήθεια, όπου ξαναπήγε στις 4 Μαΐου, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε.

efsyn.gr

Categories