ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Ε.Ε.Π ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΑΝΙΤΑΣ ΣΩΦΡΟΝΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ-ΔΗΛΩΣΗ

Με συγκίνηση και αίσθημα ευθύνης συναντήθηκα σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Διευθυντή του Πρωθυπουργικού Γραφείου, Γρηγόρη Δημητριάδη, προκειμένου να συζητήσουμε ζητήματα οργάνωσης, επικοινωνίας και στρατηγικού σχεδιασμού της Δ.Ε.Ε.Π Ανατολικής Αττικής.

Είναι εξαιρετικά σημαντική η απόφαση του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη να δώσει βήμα και φωνή στην κομματική βάση, με πρώτη τη Δ.Ε.Ε.Π Ανατολικής Αττικής. Είναι μια απόφαση που επιβεβαιώνει την έως τώρα πορεία μας και ισχυροποιεί την πολιτική μας αυτοπεποίθηση, ώστε να εξακολουθήσουμε την εξωστρεφή επικοινωνία μας με την κοινωνία. Σταθεροί μας στόχοι να μεταφέρουμε στην κοινωνία το περιεχόμενο της κυβερνητικής πολιτικής, να απηχούμε τη σημαντικότητα του κυβερνητικού έργου
Έχουμε πάντα την άποψη ότι όταν η κυβέρνησή μας, η κομματική βάση και η κοινωνία βρίσκονται σε αμφίδρομη σχέση, τότε το κόμμα μας ενδυναμώνεται και η κυβέρνησή μας ενισχύει τα ερείσματα της στην κοινωνία, επιβεβαιώνει την πολιτική της υπεροχή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σφυρηλατεί με συνέπεια την ταυτότητα της Νέας Δημοκρατίας ως σύγχρονου ευρωπαϊκού κόμματος, ώστε να βρισκόμαστε μέσα στις εξελίξεις και τα γεγονότα, δίπλα σε κάθε πολίτη!
Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι αυτή θα είναι η πάγια πολιτική μας συμπεριφορά, η σταθερή πολιτική μας στάση, η συνεπής κοινωνική μας πρακτική!
Με εκτίμηση,

ΓΙΑ ΤΗΝ Δ.Ε.Ε.Π. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΑΝΙΤΑ ΣΩΦΡΟΝΗ

Categories