Περατώθηκε ο κύκλος των live εκπομπών του Γ.Σωφρόνη – Συνέχεια με ζωντανές συναντήσεις και ενημερώσεις με φορείς και πολίτες.

Περατώθηκε την Τρίτη 24/5/22, ο κύκλος των live εκπομπών του Γ. Σωφρόνη με τίτλο ” Η δική μας ώρα”, με τελευταία θεματική ενότητα την Κοινότητα Κουβαρά στην οποία συμμετείχαν ο Σταμάτης Γκίνης, Δημοτικός Σύμβουλος και Γιάννης Κίτσος, Κοινοτικός Σύμβουλος Κουβαρά.

Ως γνωστό, ο πρώτος κύκλος των ζωντανών διαδικτυακών εκπομπών του πρ. Δημάρχου ξεκίνησε τον Απρίλιο 2021 με θεματικές ενότητες που αφορούσαν σε μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τους Δημότες (Συγκοινωνίες, ηλεκτροφωτισμός, Διαχείριση Απορριμμάτων, οδικό δίκτυο κλπ) ενώ κάθε εκπομπή του δεύτερου κύκλου ήταν αφιερωμένη σε μία από τις πέντε Δημοτικές Ενότητες του Δήμου με τη συμμετοχή ενός Δημοτικού Συμβούλου και ενός κοινοτικού, με κριτήριο τη σειρά προτίμησης που έλαβαν σε σταυρούς στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές.

Σκοπός των εκπομπών, ήταν η συμμετοχή των πολιτών στη διαμόρφωση του Προγράμματος Διοίκησης 2023-2028 κάτι που θα συνεχιστεί στο εξής με δια ζώσης συναντήσεις με φορείς και πολίτες όπως προανήγγειλε ο Γ. Σωφρόνης.

Δείτε το video της τελευταίας εκπομπής, ενω όλα τα video της σειράς μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ

Categories