Είναι θάλασσα ο πόνος και οι συναυλίες του Σωκράτη νησιά

Η συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα χθες το βράδυ στο Κατράκειο της Νίκαιας μας υπενθύμισε τι σημαίνει συναυλία.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΡΕΤΤΟΣ
Η επόμενη μέρα της συναυλίας του Σωκράτη Μάλαμα σε βρίσκει ταυτόχρονα γεμάτο και ανάλαφρο, με το σώμα να βρίσκεται στη δουλειά και το μυαλό στη Νίκαια. Η επιστροφή του γεννημένου στη Χαλκιδική καλλιτέχνη συνοδεύτηκε από ένα διήμερο πανηγύρι.

Η χθεσινή του εμφάνιση, μάλιστα, ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας μουσικής, αποτέλεσε παράλληλα και την επίσημη έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, μιας εποχής που όλοι χρειαζόμαστε.


«Θέλω να’ ρθεις και να με βρεις να κάτσεις να τα πούμε» τραγουδά στο αγαπημένο «Γράμμα» ο Σωκράτης, με το κοινό να το λαμβάνει και να γεμίζει ασφυκτικά το Κατράκειο.

Ένα sold out που ήρθε φυσιολογικά, δεδομένης της επιθυμίας του κόσμου να ξαναζήσει μια συναυλία από αυτές που στερήθηκε τα τελευταία δύο χρόνια.

Περισσότερα από επτά χιλιάδες πουλάκια, όπως αποκαλεί το κοινό του ο Σωκράτης Μάλαμας, κελάηδησαν μαζί του, χόρεψαν, αγκαλιάστηκαν, φιλήθηκαν, γέλασαν και έκλαψαν.

Ένα live γεμάτο συναισθήματα. Μια εκτόνωση που όλοι και όλες έψαχναν, μια απόδραση από τα συνηθισμένα. Μια παρέα δίπλα μου έκανε βιντεοκλήση με το φίλο τους που έλειπε, για να τον βάλει στο κλίμα, ζευγάρια αντάλλαζαν φιλιά και κόσμος άγνωστος μεταξύ του, χόρευε υπό τους ήχους του Σωκράτη και της παρέας του.

Ένα μεγάλο πάρτι που συνδέει τον κόσμο, χωρίς αποστάσεις και μια σύμπνοια, ένα αίσθημα πως τελικά δεν είσαι τόσο ξένος με τον διπλανό σου. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ  

2020mag.gr

Categories